"Od januára bude trojkoalícia bez SaS," prognózuje Andrej Danko
18 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

Andrej Danko na sociálnej sieti racionálne hodnotí súčasný stav vo vrcholovej slovenskej politike a pripomína, že slovo "idiot" nie je v slovníku Igora Matoviča neznáme.


"To je sila. Richard Sulík je idiot, toto povie v priamom prenose predseda vlády Igor Matovič. Hovorí o grcaní a miesto toho, aby v predvianočnom období hovoril o tom, ako bude riešiť problémy, ako to bude s testovaním, ako to bude s vychádzaním, s nákupmi, namiesto toho, aby nás upokojil, tak nás potrebuje ešte viac nahnevať." Píše na sociálnej sieti bývalý predseda NR SR Andrej Danko.

Andrej Danko vyzval ministra obrany, aby odstúpil
Na svojom statuse na sociálnej sieti Danko píše: "Naď, odstúp"! Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Ivan Brožík


Status na sociálnej sieti, ktorým Andrej Danko pripomína, že slovo idiot je bežnou súčasťou komunikácie Igora Matoviča.


"Myslím si, že každý, kto počúval túto diskusiu, musel mať dosť! Je to ešte horšie, ako sme si mysleli. Často som hovoril - zatvorte si oči a predstavte si ich vládnuť. Jeden sedí doma s úrazom, ktorý si spôsobil, druhý sa ticho vyškiera, a tretí rozhoduje a vládne, pričom dobre vie, že nebol pripravený na tak závažnú rolu, akú získal v štáte."

"Nebudem na nich osobne útočiť. Chcem ich poprosiť, aby si konečne sadli a ukázali, že vedia riadiť Slovensko. Čakali sme, že budú odpúšťať dane a odvody podnikateľom. že budú hovoriť ľuďom, ako im banky vyjdú v ústrety so splátkami hypoték. Že im pomôžu."

Možno naozaj chcú, aby sme sa všetci hádali. Možno naozaj chcú iba napätie, pretože potom sú ako jednookí medzi slepými. Potrebujú konflikt. Aby mohli vládnuť. Prosím, nenaleťme im! Idú Vianoce, zamyslite sa doma nad tým, ako túto vládu zastaviť."

Andrej Danko pridáva aj svoj politický tip: "Od januára budú tvoriť koalíciu tri strany bez SaS. Hospodárstvo vezme Kollár, školstvo Remišová, zahraničné veci Matovič."

Andrej Danko spochybňuje úprimnosť Matovičových ospravedlnení
Premiér sa akosi pričasto ospravedlňuje. To však budí podozrenie, že so slovom "prepáčte" to nemyslí až tak úprimne, ale vyslovuje ho iba ako súčasť svojho politického marketingu. Čítať ďalej
02 | 11 | 2020 | Ivan Brožík