Adela Vinczeová je z covidu vonku! Chorý manžel ďalej varuje ostatných
15 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Moderátorka Adela Vinczeová (rodená Banášová, 40) mala ľahší priebeh koronavírusovej nákazy a po desiatich dňoch karantény je zdravá. Jej manžel Viktor (30) však stále s vírusom bojuje a prorokuje straty na životoch, informuje portál Blesk.


Kým Adela Banášová o svojom nakazení vôbec nehovorila, jej manžel sa chopil role "odborníka". Najskôr opísal svoj ťažší priebeh, horúčky, tlak na pľúcach a zimnicu, a teraz sa chopil i štatistík.

"Chrípku zvládam v pohode, teraz som ale nebol, nie som a ktovie kedy v pohode budem. A keď ja nie som, čo to asi môže urobiť tým, ktorí nemajú toľko šťastia na vek alebo zdravotný stav? Možno nič, ale možno ventilátor a možno smrť," polemizuje Viktor Vincze.

Adela napísala zvláštny komentár. Nepáčil sa ani bývalej moderátorke TA3, ktorá sa s televíziou súdi
Dôvodom slovnej prestrelky moderátoriek bol komentár Adely Vinczeovej k americkým prezidentským voľbám. Ten bol podľa jedného z diskutujúcich, evidentného prívrženca Trumpa, alibistický. Zdá sa, že s ním súhlasí aj Zuzana Závodská, bývalá tvár... Čítať ďalej
24 | 11 | 2020 | Petra Demková


"Konkrétne, za trištvrte roka na to zomrelo takmer 1200 ľudí, s opatreniami. To je o polovicu viac ako toľko omielaných 800 na chrípku ročne bez opatrení. A keďže máme opatrenia, tak i chrípok je určite menej. Na covid zomreli ľudia možno len vďaka tomu, že na nich niekto dýchol alebo prehovoril. Áno, sú aj iné choroby, ale rakovina alebo infarkt sa neprenesú rozhovorom pri káve," píše moderátor.

"2200 ľudí leží v nemocniciach, pätina z nich ešte zomrie, a keď sa to zhorší, zdravotníci už dnes padajúci na hubu vás neošetria, ani keď sa len polámete na zľadovatenej diaľnici, pretože jednoducho nebude vás mať kto alebo kde ošetriť," dodal Vincze.

Milan Kňažko po ťažkom priebehu koronavírusu: Ako sa momentálne cíti?
Voči nákaze koronavírusu pochopiteľne nie sú imúnni ani slávni ľudia. V nemocnici kvôli ochoreniu Covid-19 skončil aj herec Milan Kňažko. Ako sa mu momentálne darí? Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Timotej Dudka