Neymar sa vráti do Barcelony, súboj Kataláncov s PSG bude ťahákom osemfinále Ligy majstrov
14 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Tri roky starý osemfinálový výbuch straší fanúšikov PSG dodnes. Parížania doma porazili Barcelonu 4: 0, napriek tomu však nepostúpili. Katalánci aj vďaka dvom gólom v nastavení vyhrali na Camp Nou 6: 1 a zaznamenali najväčší obrat v histórii Ligy majstrov, píše portál Česká televize.


Teraz sa oba tímy stretnú v rovnakej fáze znovu. Los v Nyone tiež určil, že obhajca titulu z Bayernu sa stretne s Laziom či to, že Sevilla narazí na Dortmund.

Sevilla sa do vyraďovacej fázy Ligy majstrov vráti po troch rokoch. A rovnako ako vo štvrťfinále v roku 2018, keď vypadla s Bayernom, ju čaká nemecký súper. S Dortmundom sa zatiaľ v pohároch stretla dvakrát a v skupine Európskej ligy pred desiatimi rokmi vyhrala 1: 0 a remízovala 2: 2.

Kouč Tuchel by Messiho uvítal v PSG, no očakáva jeho zotrvanie v FC Barcelona
Tréner úradujúceho francúzskeho šampióna a neúspešného finalistu Ligy majstrov 2019/2020 parížskeho Saint-Germain Thomas Tuchel by uvítal vo svojom družstve Argentínčana Lionela Messiho. Čítať ďalej
24 | 08 | 2020 | SITA


"Dostali sme ťažkého súpera, naozaj slávny klub," povedal tréner Sevilly Julen Lopetegui. "Vedia hrať v niekoľkých zostavách a systémoch, majú technických hráčov, sú aj fyzicky silní a hrajú rýchly futbal. Musíme proti nim podať maximálny výkon," dodal.

"V jarnej fáze Ligy majstrov už nie sú slabí súperi," uviedol nový tréner Dortmundu Edin Terzic, ktorý sa v nedeľu z pozície asistenta posunul do roly dočasného kouča po odvolaní Luciena Favreho. "Nie náhodou Sevilla v posledných rokoch niekoľkokrát vyhrala Európsku ligu. Ale do zápasu so Sevillou je dosť času, do tej doby máme dosť inej práce," uviedol.

Veľký comeback! Petr Čech by mal chytať za rezervný tím Chelsea
Chystá sa návrat Petra Čecha do brány Chelsea? Je to možné! Podľa webu The Athletic si Čech zachytá za rezervný tím londýnskeho veľkoklubu v pondelok proti Tottenhamu, píše portál Nova. Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Timotej Dudka