Kouč Tuchel by Messiho uvítal v PSG, no očakáva jeho zotrvanie v FC Barcelona
24 | 08 | 2020 I SITA

Tréner úradujúceho francúzskeho šampióna a neúspešného finalistu Ligy majstrov 2019/2020 parížskeho Saint-Germain Thomas Tuchel by uvítal vo svojom družstve Argentínčana Lionela Messiho.


Jedným dychom však doplnil, že očakáva jeho zotrvanie v španielskom tíme FC Barcelona. V ostatnom období sú hlasy o možnom Messiho odchode z katalánskeho mužstva čoraz silnejšie. Argentínsky futbalista síce má s "blaugranas" zmluvu do leta 2021, hovorí sa aj o možnom odchode už pred sezónou 2020/2021.

"Ktorý tréner by povedal nie na možnosť mať v tíme Messiho. Myslím si, že ukončí kariéru v Barcelone. Je to Pán Barcelona," povedal Tuchel podľa webu BT Sport, informuje o tom BBC Sports. Tridsaťtriročný Argentínčan je v súčasnosti údajne najbližšie k odchodu z Camp Nou počas celej doterajšej kariéry.

Lionel Messi je najlepším strelcom v histórii FC Barcelona, v 731 dueloch dosiahol 634 gólov. Klubu štyrikrát pomohol k celkovému triumfu v Lige majstrov, desiatim titulom v La Lige a šesťkrát vyhral Zlatú loptu určenú pre najlepšieho hráča planéty.

Djokoviča čaká súťažná premiéra po pol roku, ale bolí ho krk a možno sa v New Yorku odhlási aj z dvojhry
Najlepší svetový tenista Srb Novak Djokovič nie je úplne zdravotne v poriadku pred svojím návratom na súťažné dvorce. Zverenec Slováka Mariána Vajdu a Chorváta Gorana Ivaniševiča si sťažuje na bolesti v krku, pre ktoré nenastúpil v nedeľu na zápas... Čítať ďalej
24 | 08 | 2020 | SITA


Ak by chcel v súčasnosti niektorý záujemca vykúpiť Messiho zo zmluvy, musel by za neho zaplatiť neskutočných 700 miliónov eur. A majitelia PSG patria medzi tých, ktorí si takú sumu môžu dovoliť zaplatiť. "Ešte sme sa s majiteľmi nebavili o možných transferoch. Sadneme si k tomu v nasledujúcich dňoch. Musíme urobiť mnoho krokov, aby sme minimálne udržali úroveň nášho tímu," povedal Tuchel.

PSG v minulosti zaplatili za príchody Neymara a Kyliana Mbappého spolu 402 miliónov eur. Ani táto dvojica však nenašla recept na nemecký Bayern Mníchov vo finále LM. "Prestupové obdobie musíme využiť na to, aby sme zvýšili konkurenciu v mužstve. Ďalšia sezóna bude veľmi náročná, musíme teda vybudovať silný káder," dodal kouč PSG.

Ústredný krízový štáb zasadne v utorok, rokovať má aj o podnetoch športovcov
Ústredný krízový štáb zasadne v utorok (25. 8.) na Úrade vlády SR. Zaoberať sa bude aktuálnou situáciou v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 na Slovensku. Pre TASR to uviedla Michaela Paulenová z tlačového odboru Ministerstva vnútra (MV)... Čítať ďalej
24 | 08 | 2020 | TASR