Kollár naložil Matovičovi: „Igor, pre debila je každý debil!“
14 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Zvláštne, pred voľbami si v parlamente nevedeli prísť na meno, teraz sú spolu v koalícii. Veru, aj také sú cesty politikov na Slovensku. Človek sa teda nemôže diviť, že vzťahy vo vládnej koalícii sú teraz také, aké sú.


Slováci majú to šťastie, že občas sa dostanú na svetlo Božie zábery z rokovania poslancov Národnej rady. A volič si tak môže pozrieť, ako sa tam tí jeho volení zástupcovia správajú. Na sociálnej sieti teraz koluje video, ktoré zachytáva jedno z rokovaní Národnej rady, v ktorej si súčasní koaliční poslanci skutočne šťavnato vymieňajú názory.
Matovič by si mal spomenúť na svoje poslanecké vyčíňanie

A keby len to, pretože chvíľami to už vyzeralo, že si dajú aj po ústach. „Áno, povedal som ako skunk, len tu zasmradil s rokovacím poriadkom,“ povedal vtedy opozičný poslanec Igor Matovič na adresu predsedu Národnej rady Andreja Danka. „Mám taký dojem, že nám tu všetkým kolegom močí na hlavu. Bol chytrejší ako vy, a že vás prešťal,“ ohradila sa poslankyňa Jana Cigániková. „To čo ste za hovadá sa pýtam. A vyprosujem si, aby si mi hovoril, že drž hubu. Vytkol si svojmu šéfovi, že si nemá utierať svoju špinavú papuľu...“ zahlásil Matovič do pléna na adresu kritiky Andreja Danka, zrejme k poslancovi Sme rodina Petrovi Pčolinskému, ktorý je dnes, mimochodom jeho koaličným partnerom.

„Igor, ty si vo svojom vystúpení na Andreja Danka povedal, že Danko je skunk, ktorý príde, zasmradí a odíde. Aleže ty tu používaš špinavé papule, smradi, skunkovia, to je úplne v poriadku,“ rozčúlil sa na adresu Matoviča Peter Pčolinský. Matovič sa zrejme vtedy rozhodol, že odíde, na čo sa ho Pčolinský opýtal: „Prečo ideš preč?“ A to zrejme nemal.



Matovič provokuje a odvádza pozornosť lebo má strach, tvrdia odborníci
Typickým znakom verejného prejavu premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) je spŕška nadávok smerovaná na všetkých jeho názorových oponentov. Podľa odborníkov Matovič odvádza pozornosť preto, aby sám voči sebe nemusel vyvodzovať zodpovednosť.... Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok

Pčolinský o Matovičovi: „Si obyčajný klamár a podvodník!“

Odpoveď zrejme dostal čisto Matovičovskú, čo Pčolinského vytočilo do ešte väčších otáčok. „Prosím? Čo si povedal? Čo si povedal? Poď mi to povedať do očí! Poď mi to povedať do očí! Kto si ty! Kto si ty, že si uzurpuješ právo byť morálnou autoritou v tomto parlamente. Kto si ty? Si obyčajný klamár  podvodník!“ naložil Pčolinský budúcemu premiérovi Matovičovi.

Bez odozvy na tieto slová nezostal ani Pčolinského stranícky šéf Boris Kollár. „Povedal môjmu kolegovi Pčolinskému, že je debil, tak chcem odkázať Igorovi Matovičovi, Igor Matovič, pre debila je každý debil!“ poznamenal na adresu dnes svojho koaličného partnera a predsedu vlády súčasný šéf parlamentu Boris Kollár. Nuž veru, aj takéto boli medzi nimi vzťahy počas minulého volebného obdobia. Žeby sa ten Matovič a náhľad Kollára s Pčolinským naň za tých niekoľko mesiacov až tak zmenili?

Strkanice, vyhrážky a ruvačka o kus papiera s označením „Urevaný nácek!“
V Národne rade predviedli poslanci za jej existencie už všeličo a tak to, čo sa v rokovacej sály odohralo včera vlastne nikoho ani neprekvapilo. Čítať ďalej
13 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.