William s Kate a deťmi po dlhej dobe na verejnosti! Prečo žiarili nadšením?
12 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Princ William (38), Kate Middleton (38) a ich traja potomkovia sa v piatok zúčastnili špeciálneho predstavenia The National Lottery 's Pantoland v The Palladium, ktoré slúžilo ako poďakovanie kľúčovým pracovníkom a ich rodinám za ich fenomenálne úsilie v tomto roku, píše portál Blesk.


Princ George (7), princezná Charlotte (5) a princ Louis (2) boli v piatok uvoľnení zo školy, pretože ich Kate a William vzali na tradičnú britskú sviatočnú zábavu, konkrétne na pantomimické predstavenie v londýnskom Palladiu. Treba podotknúť, že urodzení potomkovia rastú ako z vody.



Rodinka monarchov kráčala ruka v ruke po červenom koberci a tešila sa na znovuotvorenie divadla v rámci poďakovania všetkým, ktorí v čase pandémie koronavírusu slúžili a stále slúžia Británii a jej občanom.

"Je úžasné byť tu vo West Ende a vidieť divadlá znovu otvárať svoje dvere," povedal William pre magazín People. "Catherine, George, Charlotte, Louis a ja sa na show naozaj tešíme," opísal svoje pocity.

Kate a William rozbúrili verejnosť: Nevhodné gesto im vytkla aj vláda!
Napriek ich úspešnej osvete o dôležitosti mentálneho i fyzického zdravia v súvislosti s pandémiou koronavírusu, sú princ William a jeho manželka Kate opäť terčom kritiky. Ľuďom sa nepáči, že využívajú verejných prostriedkov na cestovanie naprieč... Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Timotej Dudka