Bývalý príslušník SIS František Böhm je už na slobode
12 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič

Bývalý príslušník SIS František Böhm, trestne stíhaný v prípade uplácania vysokopostavených policajných funkcionárov, bol dnes prepustený z väzby na slobodu, informuje TV JOJ s odvolaním sa na viaceré nezávislé zdroje z prostredia oboznámovaného s vyšetrovaním. .


Podľa polície si mal Böhm úplatkami v sume stoviek tisíc eur kupovať krytie aj cez policajného prezidenta Milana Lučanského. TV JOJ však na svojej stránke.sk píše, že ešte čaká aj na stanovisko Úradu špeciálnej prokuratúry, ktorý vyšetrovanie dozoruje, aby túto správa doplnili o ďalšie upresňujúce informácie.


Hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová však TV JOJ potvrdila, že Böhm je už na slobode. "Dnešného dňa bol príkazom dozorového prokurátora prepustený z väzby obvinený F.B. Dozorový prokurátor dospel k uvedenému záveru po dôkladnom preskúmaní jednotlivých okolností danej trestnej veci a bol vzatý do úvahy aj postoj obvineného ku trestnému konaniu. Vyšetrovanie ďalej pokračuje a naďalej trvá embargo," vysvetlila Tökölyová.

Lučanský je po operácii. Pobil sa vo väznici (AKTUALIZOVANÉ)
Generál Milan Lučanský skončil v nemocnici. Bola nevyhnutná operácia po potýčke vo väznici! Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Ivan Brožík