Lučanský strávi väzbu v base, do ktorej poslal Černáka. Mafiánsky boss sa vraj teší
08 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Život vie písať všakovaké príbehy, ale taký, aký napísal bývalému policajnému prezidentovi Milanovi Lučanskému by veru nevymyslel asi nikto.


Po Tiborovi Gašparovi skončil za mrežami ďalší generál a bývalý prezident policajného zboru, Milan Lučanský, niekdajší veľký bojovník proti mafii, ktorý si urobil meno na Mikulášovi Černákovi. Bol to práve Lučanský, ktorý sa stal súčasťou tímu odkrývajúceho zločiny bývalého bossa a hrdil sa tým, že ho dostali za mreže na dlhé roky, informuje portál tvnoviny.sk.
Miki čakal Mikuláša, poslali mu Judáša

Obvinení v akcii Judáš. Zdroj: TV Markíza


Aký to paradox, alebo hra osudu, že práve na Mikuláša poslala sudkyňa pre prípravné konanie Milana Lučanského za mreže. A aby toho nebolo málo, dokonca ho previezli do Prešova, teda tam, kde dostal Mikuláš Černák doživotie. Na sociálnej sieti sa prakticky iba pár minút po rozhodnutí súdu objavila aj reakcia bývalého bossa Černáka. „Dnes som si dal do okna čižmu pre Mikuláša a on mi do nej posadil Judáša,“ napísal v nedeľu Mikuláš Černák vo svojom profile na sociálnej sieti.

Lučanského stíhajú za pokračovací zločin prijímania úplatku. Vinia ho z toho, že za peniaze kryl trestnú činnosť v rôznych obdobiach. V jednom skutku takto vyšetrovateľ vyčíslil, že získal vyše pol milióna eur. Časť peňazí mu mal dokonca odovzdať jeho vtedajší podriadený Norbert Paksi v kancelárii na policajnom prezídiu. „Všetci v okolí robia kšefty a odo mňa potom chcú, aby som každého ťahal zo sra***k a nič z toho nemám,“ konštatuje sa v uznesení o vznesení obvinenia 2. decembra 2020 v akcii Judáš. Spolu s Lučanským skončili za mrežami v akcii Judáš aj ďalší šiesti „Judášovia“ a s nimi aj Norbert Bödör, ktorý už sedí za mrežami.



Po prelomení mlčania bossa Černáka to vrie! Najskôr to zlízol Kán, teraz aj Kaštan
S láskavým dovolením autora Ivana Mega Zdroj: Nastope.sk Čítať ďalej
12 | 11 | 2019 | S láskavým dovolením Ivana Mega