Blaha: Mainstream opäť tají fakty a gestapácke praktiky prokuratúry ignoruje
06 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič

"V 50. rokoch to tak chodilo. Došli za vami drsní chlapci v kožených čiernych kabátoch. Vyhrážali sa vám a vašej rodine. Vrieskali po vás, že budete srať krv. Že vás strčia do basy a zahodia kľúče. Že vám budú terorizovať rodinu. Mali ste udať tých, na ktorých ukázali prstom, a tak sa zachrániť. Ak ste to neurobili, tak si po vás prišli. Taká bola temná éra prokurátora Urválka." začína svoj status poslanec BLAHA




To bol rok 1950. Teraz je však "éra Matoviča". Podnet od prokurátorky, ktorý na svojej tlačovej konferencii ukazoval Robert Fico je mimoriadnam škandálom súčasných Matovičových bezohľadných praktík. Dozhorujúci prokurátori Repa a Šúrek si urobili zo svojej služby štátu, masochistický podnik na uspokojenie vlastných neukojených chúťok. Palcové titulky a bombastické otváraky vo večernom televíznom spravodajstve o gestapáckych manieroch inkvizície Igora Matoviča odrazu chýbajú.

Korporátne médiá to taja, lebo dnes sa to nehodí. Schválne si to prečítajte. Takto to v súčasnosti chodí - vyhrážky, vydieranie, odkazy od zločincov. Len aby ste poznali osoby a obsadenie:




  1. Ondrej Repa, ktorý sa vyhrážal (svojim obetiam) obvineným, že budú "srať krv ako Lajo", je synovec sudcu Juraja Klimenta.

  2. Sudca Juraj Kliment bol Matovičov favorit na šéfa generálnej prokuratúry. Je to údajne jeho spojka pri politizácii prokuratúry a likvidácii opozície.

  3. O trojici Matovič - Kliment - Repa sa hovorí ako o organizovanej skupine, ktorá aktuálne riadi stalinské čistky v polícii a prokuratúre.

  4. Repa bol ten, kto kedysi zamietol podnet Roberta Fica proti Igorovi Matovičovi za jeho krivé obvinenie, že má milióny na Belize.

  5. Dnes Repa dozoruje masové zatýkania prokurátorov a policajtov. Hovorí sa, že na pokyn Matoviča, ktorý potrebuje svoj "marketingový boj proti mafii".

  6. "Lajo" Makó je "kajúcnik", ktorý sa priznal k zločinom a ukazuje prstom, koho treba zatknúť, aby mohol aj naďalej behať po slobode.

  7. Keď na vás "Lajo" ukáže prstom, Repa na vás pošle helikoptéry a kukláčov. Nechýbajú svetlá kamier, médiá a fotky v putách.


Sudcovia vyzývajú na zastavenie porušovania základných slobôd občanov a likvidácie demokracie
Štrnásť sudcov vyzýva prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, vládu SR, Národnú radu SR a predsedu Súdnej rady SR Jána Mazáka, aby nepošliapavali odkaz demokracie a aby sa vrátili k rešpektovaniu myšlienok právneho štátu. TASR poskytla výzvu jedna z jej... Čítať ďalej
05 | 12 | 2020 | tasr


"Áno, aj Stalin mal svojho Ježova. A Gottwald mal svojho Urválka. Má Matovič svojho Klimenta a Repu? Každá totalitná éra má svoje monsterprocesy, každá prenasleduje oponentov. Strach, teror, vyhrážky, ubližovanie rodine, udávanie, zneužívanie moci - je to späť." píše ďalej vo svojom statuse poslanec Ľuboš Blaha.

Zastrašujú prokurátorov, ktorí sa nepridajú. Terorizujú sudcov. Okliešťujú ústavný súd. Preberajú absolútnu moc v štáte. Opozíciu kriminalizujú, políciu zneužívajú. Vyhrážajú sa ľuďom vodnými delami a armádou. Kontrolujú médiá a vymývajú ľuďom mozgy. Takto vždy v celých ľudských dejinách vznikali totality. Je to tu zas.

"Jedna prokurátorka sa konečne ozvala. A oni to chcú ututlať. Nepíše sa o tom, nehovorí sa o tom. Ktovie, či po pani prokurátorku neprídu drsní chlapci v kožených kabátoch. Taká je Matovičova éra." uzatvára Blaha a vyzýva k ostražitosti. "Šírte to, priatelia. Kým nie je neskoro. Kým si neprídu aj po vás."

https://www.hlavnydennik.sk/2020/12/06/sokujuce-prokuratorka-zverejnila-gestapacke-maniere-sucasnych-vysluchov-v-podani-repu-a-sureka/