Belousovová vyzýva na vyšetrenie kauzy emisií. "Danko by mal byť sám stíhaný," hovorí
02 | 12 | 2020 I Michal Filek

Bývalá podpredsedníčka SNS a Slotova pravá ruka, Anna Belousovová na sociálnej sieti  vyzýva políciu, aby opätovne vyšetrila aj kauzu predaja emisií. Za kritiku v tejto veci bola exposlankyňa vylúčená zo strany. Dnes, podľa nej bývalý predseda Danko moralizuje, hoci "by mal byť sám trestne stíhaný za podobnú trestnú činnosť".


Keď už má teraz tá polícia rozviazané ruky , tak by sa podľa nej nemalo zabudnúť ani na niektoré ďalšej kauzy . Napríklad na predaj emisií, ktorá bola maslom Jána Slotu.

"Svojho času bolo vyšetrenie odložené, akože skutok sa nestal. Stal! Štát prišiel o stovky miliónov eur!" píše bývalá politička. V statuse pripája aj video, na ktorej je zachytený rozhovor medzi bývalým ministrom Ficovej vlády Jánom Počiatkom a generálny prokurátorom Dobroslavom trnka. Má sa na ňom hovoriť o trestnej činnosti.

"Za poukazovanie na túto a podobné korupčné kauzy som bola zo SNS vylúčená . Ak mi teraz dá vyšetrovanie za pravdu, bude to pre mňa osobná satisfakcia."

O pomstu jej vraj nejde nejde a ospravedlnenie od nikoho zo SNS nečaká. "Veľmi čudne by to aj znelo od súčasného predsedu SNS Danka, ktorý by mal byť sám trestne stíhaný za podobnú trestnú činnosť. Namiesto toho káže iným morálku a stáva sa hviezdou verejnoprávnej televízie. Asi má nejakú silnú ochrannú ruku nad sebou. No, hádam tie Božie mlyny raz pomelú aj tento plevel. Národ má právo na spravodlivosť!" uzavrela.