Belousovová: Ten najväčší super biznis bude s vakcínami. Úplne bez rizika
01 | 12 | 2020 I Michal Filek

Anna Belousovová, bývalá podpredsedníčka SNS a poslankyňa NR SR, sa vo svojom statuse na facebooku zamyslela na biznisom, ktorý bude znamenať nákup vakcín. "Štát z našich daní nakúpi vakcíny a takisto z našich daní odškodní tých z nás, ktorí by sme mali nejaké následky. Čo je toto za hlúposť? Farmafiriem sa riziko podnikania netýka?" napísala."


Okolo koronavírusu sa točí obrovský biznis. Ten najväčší super biznis ale ešte len bude s vakcínami. Myslí si to Anna Belousovová. "Zaujalo ma, že štát dokonca sľubuje odškodnenie v prípade negatívnych následkov po očkovaní. Zdalo by sa na prvý pohľad, že : aký dobrý štát, pravda? No realita je iná. Štát sme totiž my," hovorí. Takže to, podľa nej, zaplatíme zase len my všetci.

Kollárovi vulgárne naložila Belousovová. Toto Boris rozdýcha len ťažko
Tak toto si predseda parlamentu za klobúk nedá. "Dopredu upozorňujem, že tento status nebude slušný," napísala na sociálnej sieti Anna Belousovová. Kolárovi za konflikt jeho žien so sestričkami v nemocnici naložila, a nepoužívala pri tom práve... Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


"Niekto asi na to zabudol, keď prišiel s týmto "geniálnym" nápadom. Teda ja si kúpim napríklad nejaké jedlo a ak bude obsahovať zdraviu škodlivé látky a odnesie si to moje zdravie, ja si sama zaplatím odškodné. Čiže kupujúci zodpovedá za tovar predávajúceho. To tu ešte nebolo! To je naozaj bombová logika," pohoršuje sa bývala politička a Slotova pravá ruka. 

A na záver dodala, že jednou zo základných čŕt podnikania je určitá miera rizika. Skúseností s tým vraj majú všetci podnikatelia. Zvlášť dnes. "Ako vidno, farmafiriem sa to netýka."

Belousovová na rovinu: „To, čo sa tu od volieb deje, sa slušne komentovať nedá“
Iba pred pár dňami zverejnila Anna Belousovová status, v ktorom si pri hodnotení správania Borisa Kollára nedávala pred ústa servítku, a už je tu ďalší. Za ten prvý sa však ospravedlniť odmieta. Na paškál si ale zobrala aj „kapitána lode“... Čítať ďalej
29 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.