Čo prezrádza na Matoviča horoskop? Je cynicky, lakomý, a tie ďalšie hrôzy si už radšej prečítajte sami
30 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Mnohí z nás veria na spájanie čísiel a hviezd, preto často sledujú svoje horoskopy. Chcú vedieť, čo ich v daný deň, mesiac alebo rok čaká, či akí ako človek sú. Sleduje ho aj premiér Matovič? Ak nie, toto by si mal určite prečítať, a zrejme ho to zarazí.


Predsedovi vlády podľa planét a hviezd, ale aj iných faktorov vypracoval jeho horoskop pre eReport astrológ Štefan. A to aj napriek tomu, že nepozná presný čas Matovičovho narodenia, píše portál ereport.sk.
Nenávidí iný názor a konštruktívnu kritiku

Keďže čas narodenia astrológ nepozná, stanovil ho na obed, teda na 12:00 hod. „Podľa tohto iba fiktívne stanoveného času, má tento človek svoj Ascendent v zemskom, nočnom, pohyblivom i ženskom astrologickom znamení Panny a jeho vládnucou planétou nočného vplyvu je Merkur a v deň narodenia tejto osoby sa nachádzal v astrologickom znamení Býka v 9.astrologickom dome (Strelec) a vytvoril negatívne aspekt na planétu Jupiter,“ vysvetlil zložilo astrológ Štefan.

„Ten sa toho dňa nachádzal v astrologickom znamení Vodnár v 6. astrologickom dome (Panna) a toto je ten naozaj relevantný dôvod, prečo táto osoba, vždy príliš citlivo reaguje i na opodstatnenú kritiku nielen zo strany jej pracovného okolia, ak má toto diametrálne odlišný názor, ale dosť často dokonale nenávidí dokonca už i tú konštruktívnu kritiku zo strany svojich priateľov,“ bol Štefan už trochu konkrétnejší smerom k osobe nášho premiéra.

Ústavný súd môže ako jediný tlmiť Matovičove protiprávne excesy. Koalícia ho však chce o túto možnosť narýchlo obrať
Komentár Marici Pirošíkovej Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Redakcia

Cieľ dosahuje cynickým a brutálnym vydieraním

Astrológ tiež z pomocných čísiel a znamení usudzuje, že Matovič na nepriaznivé informácie, ktoré smerujú z okolia smerom k nemu, reaguje veľmi často nielen arogantne i urážlivo, ale so zaujatím extrémne tvrdohlavého stanoviska. „Robí tak miesto toho, aby vo svojej duši úprimne prijal, a vždy konštruktívne spracoval, i tú ostrejšiu kritiku,“ vysvetľuje astrológ ďalšie črty, ktoré by mali nášho premiéra charakterizovať. Podľa Štefana ľudia, ktorí sa narodili presne v tento deň, na tomto mieste a presne v tento čas veľmi radi v živote zaujmú tvrdohlavý postoj. Často si chcú nielenže presadiť výhradne iba ten svoj názor za absolútne každú cenu. Jednou z hlavných čŕt ich charakteru, je aj úžasne silná schopnosť dosiahnuť vždy iba svoj cieľ. Hoci aj kruto cynickým a skutočne brutálnym vydieraním nielen jednotlivca, ale dokonca i viacerých ľudí súčasne,“ triafa astrológ akoby presne do povahy Matoviča.

„Luna vo fáze rastu na 15° v astrologickom znamení Panny v 1.astrologickom dome (Baran) zasiahnutá negatívnym aspektom (kvadratúra) zo Saturna, ktorý sa nachádzal presne na 19° a 40´v znamení Blížencov v 10. astrologickom dome (Kozorožec) poukazuje vždy na obrovskú tvrdosť hraničiacu s brutalitou v jednaní s ľuďmi, najmä s jeho podriadenými, a tiež na obrovské sklony nedodržiavať dané slovo, na extrémnu lakomosť, na sklony k finančnému zdieraniu priamo hraničiacemu s novodobým otrokárstvom,“ veľmi zložito, no na záver úplne jasne určil Štefan ďalšie osobnostné črty Matoviča.

Šokujúce slová sestry Igora Matoviča: “Ste banda! Vyhrážky, nátlak a vydieranie sú praktiky mafie”
Premiér Matovič má veľa neprajníkov nielen medzi ľuďmi, ale, a to je úplne šokujúce, aj v najbližšej rodine. To, čo mu vykričala sestra si bude určite dlho pamätať. Čítať ďalej
06 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Peniaze sú pre Matoviča náboženskou modlou

A aby tých astrologických nejasností pre obyčajného človeka nebolo málo, Štefan ešte pridáva. „Slnko na 20° v astrologickom znamení Býka, ktoré bolo v piatok 11.05. 1973 o 12:00 v 9. astrologickom dome (Strelec) poukazuje tiež i na to, že peniaze sú pre túto osobu, skutočne náboženskou modlou i napriek tomu, že sa pred svojím okolím veľmi snaží vzbudiť dojem, že je to presne naopak – že jemu na peniazoch vlastne vôbec nezáleží, že dokáže nezištne pomáhať či peniaze aj darovať,“ triafa do živého astrológ.

Štefan ale objektívne konštatuje, že v tomto astrologickom horoskope Matoviča naozaj existuje i pár veľmi pozitívnych, veľmi pekných, skutočne harmonických aspektov. „Avšak tie sú oproti tým extrémne negatívnym planetárnym a hviezdnym aspektom zastúpené skutočne len v žalostne malej miere a sú v živote tejto osoby, alebo v životoch ľudí, ktorí presne týmto astrologickým horoskopom disponujú, bohužiaľ veľmi málo, prípadne len zriedkavo viditeľné. Tento človek sa skutočne dokáže správať i veľmi priateľsky a byť pri tom i na masy ľudí aj veľmi sugestívne pôsobiacou osobou s významným prvkom revolty vo svojej osobnosti, ktorá je do istej miery občas aj veľmi komická i úprimne humorne na ľudí pôsobiaca,“ našiel astrológ na premiérovi zopár kladných vlastností.

Matovičove vysvetlenia kauzy Arca stoja na hlinených nohách s priveľa otáznikmi
Kauza okolo peňazí manželky Igora Matoviča, ktorá mala vložiť do finančnej skupiny Arca neutícha ani po niekoľkých dňoch, hoci sa premiér snažil celú transakciu svojej polovičky vysvetliť. Najnovšie sa k celej záležitosti vracia nielen Denník N,... Čítať ďalej
22 | 09 | 2020

Predčasné voľby budú najneskôr na jeseň 2021

„Málokto vie, že čo sa toho hereckého a komického umenia týka, spôsobuje to pozitívny aspekt (120°) Venuša – Pluto. Nikto na svete nie je neomylný ani dokonalý, ale ja som si istý tým, čo sa osoby pána Igora Matoviča týka, že on by bol určite oveľa lepším hercom a aj skvelým komikom, než je v súčasnosti politikom.“ šokuje astrológ, podľa ktorého toto rozhodne nie je žiadna politologická analýza, ale zo strany astrológa len úprimný pokus o najpresnejšiu astrologickú analýzu osoby slovenského premiéra

Na záver Štefan konštatuje aj tú skutočnosť, že hviezdne a planetárne aspekty, ktoré hovoria pre neho, ako astrológa, úplne jasnou rečou, poukazujú aj na to, že na Slovensku príde k predčasným parlamentným voľbám, ktoré sa nielenže celkom určite uskutočnia najneskôr na jeseň roku 2021, ale že tieto budú pohrebom celej tejto súčasnej vlády, uvádza v závere portál ereport.sk.

Vedci zistili, že najbližšia „čierna diera“ k Zemi je nakoniec vzácnym druhom hviezdy
Rastúci počet výskumov naznačuje, že hviezdny systém HR 6819 neobsahuje čiernu dieru, na rozdiel od predchádzajúcich zistení. Namiesto toho sa môže pochváliť jedinečnou dvojicou hviezd, informuje portál RT. Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Marek Molnár