Mesík sa obul do Matoviča: Sto vyhodených miliónov za "nosohltanovú spartakiádu"
26 | 11 | 2020 I Ivan Brožík

Analytik Mesík tvrdí, že sa vyhodilo 100 miliónov eur na nosohltanovú spartakiádu! Všimol si to portál pluska.sk.


Špičkový analytik Juraj Mesík na svojom facebooku zverejnil poriadne štipľavý status. Komentuje v ňom vyjadrenia premiéra Igora Matoviča, ktoré sú podľa neho veľmi nepresné. Zaznamenal to portál pluska.sk.




Reprofoto statusu Juraja Mesíka na FB.


Analytik sa vyjadruje najskôr citáciou z portálu dennikn.sk: "Premiér povedal, že sme v rovnakej epidemiologickej situácii ako pred šiestimi týždňami. „Znova začíname rásť, musíme brzdiť. Nemáme komfort ešte týždeň rokovať.“

Potom  Mesík pokračuje: "Samozrejme Igor Matovič skromne prehliadol, že pred 6 týždňami - 14. 10. - sme tu mali 66 oficiálne ohlásených mŕtvych a 15 500 aktívnych prípadov, a dnes máme mŕtvych vraj 732 a aktívnych prípadov 46 000. Denný prírastok bol vtedy 1100, teraz je oficiálne 1300 prípadov," rozčuľuje sa na sociálnej sieti.

Tu sa však jeho status ešte nekončí: "Povedať, že sme po vyhodení 100 miliónov na nosohltanovú spartakiádu tam kde pred 6 týždňami je teda fest prikrášlené," ironicky narážal na plošné testovanie, ktorým sme podľa Matoviča porazili Covid.

Ďalší odkaz Matovičovi od Juraja Mesíka si zvedavý čitateľ môže prečítať v závere zverejnenej kópie statusu na sociálnej sieti.

Šokujúce: Životy mnohých Slovákov s COVID-19 by zachránili lacné lieky, tvrdí Juraj Mesík
Zaujímavé tvrdenia analytika globálnych trendov a rizík, ktorý pri slovách o liečbe ochorenia na koronavírus tvrdí: Zlyhal rezort zdravotníctva! Čítať ďalej
21 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.