Kandidát na generálneho prokurátora Kliment bohapusto klame a poslanci pália bosorky, tvrdí Tóth
20 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Kandidát na generálneho prokurátora Juraj Kliment tvrdí, že keď odhalil moje „toxické“ známosti, ukončil so mnou spoluprácu. Takisto doktor Kliment tvrdí, že som ťažko niesol, keď na tretej knihe o vražde Ľudmily Cervanovej spolupracoval s iným autorom, napísal na svojom profile Ďateľ, Peter Tóth.


Tóth tvrdí, že práca na prvých dvoch dieloch knihy Kauza Cervanová, trvala viac ako tri roky a po celý ten čas Juraj Kilment vedel, že sa Tóth priatelí aj s Marianom Kočnerom. "Ani to mu nebránilo v tom, aby sa so mnou pravidelne stretával a aby do mojej spoločnosti priviedol riaditeľa SIS Jána Valka a generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára alebo na krst mojej knihy osobne pozval ministrov Roberta Kaliňáka a Martina Glváča." pripomína Tóth na adresu Klimenta.

Zároveň Tóth prezrádza, že počas tretieho dielu knihy Kauza Cervanová podporoval Klimenta v tvorbe, aj keď spolupracoval už s iným autorom. Ako dôkaz uvádza svoj oslavný blog tohto Klimentovho diela v ktorom tretí diel chváli a z toho podľa neho vyplýva, že Kliment ako kandidát na generálneho prokurátora pri vypočúvaní bezohľadne klamal a prekrúcal.

Kandidát na GP Kliment: Súdil v kauze Cervanová, písal knihy s Tóthom, odsúdil Janušeka
Na post šéfa generálnej prokuratúry kandiduje aj predseda trestného senátu Najvyššieho súdu Juraj Kliment. Počas šesťhodinového "grilovania" v Národnej rade vyšlo najavo niekoľko zaujímavých skutočnosti. Aj to, že myšlienku kandidovať mu vnukol... Čítať ďalej
20 | 11 | 2020 | Michal Filek


"Namiesto toho, aby jakobínovi typu Juraj Šeliga a prerodenému marxistovi na libertariána Ondrejovi Dostálovi na rovinu povedal, že namiesto honu na čarodejnice by sa mali zaujímať o každodenné problémy ľudí." píše Tóth na svojej stránke Ďateľ.

Všetkým poslancom Tóth zároveň odporúča, aby sa namiesto pálenia bosoriek radšej doktora Klimenta opýtali, z čoho financuje nákladné športové aktivity svojej dcéry Lei a z akých prostriedkov platil svoje a jej golfové tréningy na Floride v Spojených štátoch amerických.

Tóth sa rozhodol prelomiť mlčanie a napísať pravdu len preto, "...lebo sa už nemôžem pozerať na to, s akou pokorou sa prispôsobuje hlúposti poslancov Šeligu a Dostála." uzatvára Ďateľ.

Trestný súd vynesie rozsudok nad Veľkým Ferom a spol. 4. decembra
V prípade Františka T. alias Veľkého Fera a spol. by mal Špecializovaný trestný súd v Pezinku vyniesť rozsudok 4. decembra. TASR o tom informovala hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková. Čítať ďalej
20 | 11 | 2020 | tasr