Americký sen i nočná mora Arnolda Schwarzeneggera
19 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Pred 17 rokmi (17. novembra 2003) na post guvernéra Kalifornie zasadol hollywoodsky herec Arnold Schwarzenegger, pripomína portál Blesk. Kto by čakal, že sa cudzinec, rodený Rakúšan, dokáže v politike prebojovať na tak vysoké miesto?


Schwarzenegger za to môže poďakovať svojmu sebavedomiu a húževnatosti, ktoré ho dostali zo zapadnutej rakúskej dediny Thal až na vrchol sveta. A nezvrhli ho z neho ani aféry spojené s obťažovaním žien alebo nemanželské dieťa so slúžkou, ktoré mu zničili na prvý pohľad ideálne manželstvo.

Už ako pubertálny chlapec sa Arnold Schwarzenegger zamiloval do posilňovania a do Ameriky. Zmyslel si, že sa do toho krásneho a dokonalého sveta dostane, a to vďaka kulturistike. Od štrnástich rokov začal dvíhať činky a po niekoľkých rokoch, keď dosiahol vek 21 rokov, vyhral súťaž Mr. Universe, ktorá mu naozaj otvorila dvere k jeho americkému snu.

Arnold Schwarzenegger sa uzdravuje z nemocničného lôžka: Podstúpil operáciu srdca!
Hoci na filmovom plátne vyzerá slávny herec a kulturista Arnold Schwarzenegger (73) úplne nezničiteľne, v skutočnosti sa už aj na ňom začína prejavovať jeho vek. Legendárny sedemnásobný šampión Mr. Olympia a niekdajší kalifornský guvernér musel... Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Ten bol však dláždený veľkou drinou. Začiatky boli ťažké a Arnold, ktorý chcel uspieť pri filme, bol všetkým skôr na smiech. Najmä kvôli vtipnému prízvuku a divne tvarovanému telu. Nakoniec ale vďaka svojej povahe splnil svoj cieľ. Zahral si vo filme Barbar Conan, Terminátor, Total Recall a v ďalších. Stala sa z neho hviezda a idol, ktorý ovplyvnil mnoho chlapcov a mužov tej doby.

Okolo Arnolda sa však netočili len muži, ktorí chceli rady, ako dosiahnuť rovnaký úspech. Ale tiež ženy, ktorých prítomnosti sa herec zrejme príliš nebránil. Keď totiž po rokoch úspešnej kariéry skúsil uspieť na politickom poli a bojoval o post guvernéra Kalifornie, na povrch vyliezlo niekoľko káuz ohľadom obťažovania žien.

Navyše sa musel vysporiadať s krachom manželstva s novinárkou Mariou Shriverovou, ktorú podvádzal so slúžkou, ktorá u nich doma pracovala cez 20 rokov, a dokonca mala s hercom syna. Toho čakala zároveň s Mariou, ktorá bola práve v tom čase s Arnoldom po štvrtý krát tehotná.

Legendárny Arnold Schwarzenegger si urobil nepeknú reklamu!
Nepeknú reklamu si urobil hollywoodsky velkoherec Arnold Schwarzenegger (72, Terminátor, Predátor), píše Daily Mail. Zatiaľ čo na sociálnych sieťach nabáda amerických občanov, aby kvôli koronavírusu zostali doma, sám sa za posledný týždeň premáva... Čítať ďalej
06 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth


Nič z toho však Arnoldovu politickú kariéru nijako zásadne neohrozilo a 17. novembra 2003 zasadol na guvernérske kreslo po svojom predchodcovi Grayovi Davisovi. Svoj mandát však ukončil v roku 2011 takmer rovnako neobľúbený ako Davis.

Vrátil sa k natáčaniu filmov, ale jeho politické ambície úplne nevyhasli. Jeho myšlienky sa pripli na najvyššie miesto - Biely dom. Uvidíme teda, či jeho húževnatosť a sebavedomie zafungujú aj v tomto prípade.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/11/18/odhalene-tajomstvo-zosnulej-princeznej-diany-%e2%80%a036/