Sergio Ramos ešte nekončí, Real už má tri náhrady
15 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Dres Realu Madrid oblieka už pätnásť rokov, je kapitán, legenda. Lenže teraz je možné, že sa zadák Sergio Ramos bude zo Santiago Bernabéu sťahovať. Zmluva mu vyprší budúce leto a kluboví šéfovia si nie sú príliš istí, či ju hviezda predĺži, informuje portál iSport.cz.


Športové vedenie kráľovského veľkoklubu už stačilo identifikovať tri potenciálne posily, ktoré by španielsku ikonu, ktorá, mimochodom, v sobotňajšom  reprezentačnom dueli Španielska so Švajčiarskom dokázala zahodiť dve jedenástky, mohli nahradiť.

Ramos a Real si zatiaľ nerozumejú v tom, aká dlhá by potenciálne nová zmluva mala byť, a akú mzdu by skúsenému stopérovi mali prisudzovať. Rokovania sú ešte len v počiatočnej fáze, už teraz ale kolujú správy o tom, že s lukratívnou ponukou pre Ramosa je pripravený pribehnúť bohatý parížsky PSG. Real chce svojho kapitána udržať, nepôjde to ale za každú cenu. Obzvlášť, keď kríza "uťahuje opasky."

Özila v Arsenale odpísali, tak sa baví inak. Predviedol svoju módnu kolekciu
V Arsenali je na druhej koľaji. Kouč Mikel Arteta s nemeckým záložníkom Mesutom Özilom nepočíta. A tak sa hráč, ktorý poberá týždenne 350 tisíc libier, rozhodol prísť na iné myšlienky. Vo štvrtok predstavil vlastnú značku oblečenia, informuje... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Biely balet sa tak začal obzerať po potenciálnych náhradách. Na zozname sú momentálne tri mená.

Tým najskloňovanejším je Eric García. Španielsky stopér má ešte len devätnásť rokov, momentálne patrí Manchestru City, ale je otvorený návratu do rodnej vlasti. Ideálne do jedného z najväčších klubov. Už v lete o neho stála Barcelona a ​​jej záujem stále pretrváva. Teraz sa do boja o mladú hviezdu, ktorá taktiež odmieta predĺžiť zmluvu, pridáva aj Real. Experti ale tušia, že Garcia bude mať bližšie do katalánskeho klubu, konieckoncov práve z jeho akadémie prešiel do Manchestru.

Popri Garciovi je v hľadáčiku Realu aj Pau Torres. 23-ročný stopér a pilier obrany Villarrealu, ktorý tam s výnimkou ročného hosťovania v Malage strávil celý svoj futbalový život. Vábeniu zo strany Madridu by sa ale odolávalo ťažko.

Ja sám by som Messiho na lavičke nenechal? On to chcel, priznal tréner Barcelony
Kapitán FC Barcelony Lionel Messi nechýbal svojmu tímu v úvode ligovej sezóny ani minútu, na stretnutí 9. kola proti Betisu Sevilla však prekvapivo začal len na lavičke náhradníkov. Tréner Ronald Koeman po zápase uviedol, že sa tak stalo po... Čítať ďalej
09 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Keď ani jeden z mladých Španielov nebude voľný, je v zálohe ako číslo tri jedna skúsenejšia hviezda. A úplne zadarmo. David Alaba dlho licitoval s Bayernom Mníchov o novom kontrakte, teraz však je najpravdepodobnejšou variantou, že sa nedohodne vôbec a v lete odíde zadarmo. 28-ročný rodák z Viedne môže Realu ponúknuť veľkú univerzálnosť. Teraz nastupuje hlavne ako stopér, viac než dobre však vie zahrať aj na kraji obrany či v strede zálohy.

Real má stále dosť času na vyriešenie situácie, musí však byť pripravený. Adekvátna náhrada za jedného z najlepších obrancov planéty by sa v prípade nezhôd s 34-ročným kapitánom zháňala veľmi ťažko.

Cristiano Ronaldo je z toho konečne vonku: Bol jeho pozitívny test sfalšovaný?!
Futbalový útočník Cristiano Ronaldo už nie je pozitívny na Covid-19. Informoval o tom web Juventusu Turín, podľa ktorého sa uzdravil po devätnástich dňoch. Päťnásobný najlepší futbalista sveta chýbal talianskemu klubu v štyroch zápasoch, ten bez... Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Timotej Dudka