Donald neznáša prehry. Len tak sa nevzdá, tvrdí Ivana Trumpová
13 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Ivana Trumpová (71) prehovorila o výsledkoch prezidentských volieb v USA. Rodáčka zo Zlína prezradila, že jej exmanžel Donald Trump neznáša porážky a ona by bola najradšej, aby sa to už skončilo, informuje portál iDnes.


Donald Trump odmieta uznať, že Joe Biden vyhral prezidentské voľby. Podľa Ivany Trumpovej sa jej bývalý manžel len tak nevzdá. "Nevie prehrávať. Neznáša prehru, takže bude bojovať a bojovať a bojovať," uviedla pre magazín People.

Ju samotnú voľby nechávajú chladnou. "Chcem, aby to už skončilo, nech tak, alebo tak. Je mi to jedno," vyhlásila s tým, že ich deti Eric, Donald mladší a Ivanka si vedú dobre a ona sa nemôže dočkať, až sa presťahujú z Washingtonu.

Nelegálni migranti kradnú a znásilňujú ženy, vyhlásila Ivana Trumpová
Bývalá manželka prezidenta Spojených štátov Donalda Trumpa (74) Ivana Trumpová (71), rodená Zelníčková, v aktuálnom rozhovore pre britskú televíznu stanicu ITV vyhlásila, že nelegálni migranti v Amerike kradnú a znásilňujú ženy, informuje portál i... Čítať ďalej
16 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


"Chcem len, aby mohli žiť normálny život. Nie ten washingtonský so všetkým okolo, ale v New Yorku alebo kdekoľvek inde a jednoducho budú normálne žiť. Myslím, že sa im páčilo, že boli u Donalda, viedli voľby a videli, čo sa deje, ale teraz je to, vďaka Bohu, u konca. Nie som si úplne istá, čo chystajú," povedala.

Naznačila tiež, že by normálny život dopriala aj bývalému manželovi. Najprv však musí čeliť realite. "Musí ísť a vyhlásiť, že prehral. Som si však istá, že neznáša prehry. Ale ak prehrá, prehrá. Má veľa peňazí, môže ísť a žiť, kde chce a užívať si život," dodala.

Mr. Bean si doma stráži krásny poklad: Jeho dcéra by mohla zdobiť titulky časopisov
Rowana Atkinsona poznajú snáď ľudia po celom svete. Známy britský komik a herec sa preslávil predovšetkým rolou Mr. Beana. Málokto však tuší, že herec má pôvabnú dcéru, ktorá akoby mu z oka vypadla, píše portál eXtra. Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka