Meghan odviezla šperky princeznej Diany a odmieta ich vrátiť! William zúri, Harry ju bráni
11 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Meghan Markle, jediná vojvodkyňa, ktorej sa možno podarí rozbiť kráľovskú rodinu, opustila Britániu so šperkami princeznej Diany v nevyčísliteľnej hodnote! Rodinné dedičstvo, na ktoré si robia nárok zástupcovia kráľovskej rodiny, navyše vôbec nemieni Meghan vracať, informuje portál Šíp.


Bývalá hviezda seriálu Kravaťáci vyhlásila, že má na drahocenné náramky, čelenky a prstene nárok, uviedli zdroje z paláca, podľa ktorých však princ William rázne vyžaduje, aby vojvodkyňa Meghan vrátila historické dedičstvo!

"Bitka o šperky vybuchla v kráľovskom paláci pomerne nedávno," odhalil zdroj paláca. "William zúri na svojho brata a švagrinú za to, že sa zbavili svojich kráľovských povinností a odišli do Hollywoodu, aby sa stali globálnymi hviezdami."

Meghan vyžaduje od princa Harryho testy DNA! Bojí sa, že jej manžel nieje skutočný princ
Tento škandál by mohol zatieniť všetky ostatné škandály Meghan Markleovej (39) a princa Harryho (35)! Hollywoodska hviezda má údajne pochybnosti o Harryho pôvode. Meghan požiadala o test DNA. Chce vedieť, či sa vydala za skutočného princa,... Čítať ďalej
08 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Podľa Williama nikdy nemalo dôjsť k tomu, aby drahokamy jeho matky boli niekde na druhej polovici zemegule a chce ich vrátiť späť - okamžite!" Uniklo z paláca. "Celá rodina sa obáva, že Harryho manželstvo dopadne zle. A ešte viac sa teraz rodina bojí, že Meghan potom šperky po Diane predá tomu, kto jej dá najviac."

Harry dal pre Meghan vyrobiť na zákazku prsteň, do ktorého nechal zasadiť dva diamanty z Dianinej zbierky spolu s ďalšími šperkami z Botswany, aby mal pre svoju lásku pekný darček k narodeninám. Meghan zároveň už na verejnosti predviedla niekoľko ďalších šperkov, ktoré patrili jej zosnulej svokre.

"Harry dal Meghan aj akvamarínový koktejlový prsteň po matke, keď sa s Meghan vzali, a mala na sebe aj náušnice s motýľmi a zlaté náramky, ktoré patrili Diane," uviedol kráľovský zdroj. "Ale kto vie, s akými ďalšími pokladmi odišla!"



Niet teda divu, že William zúri a chce všetko vrátiť. Lenže zatiaľ to vyzerá, že sa šperkov po matke nedočká, jeho rozkaz nepadol na úrodnú pôdu.

"Meghan si uvedomuje, že pre Williama s Kate, je bolestivé, že má šperky po Lady Di, ale jej je to úplne jedno," uviedol zdroj. "V skutočnosti to považuje za skvelú pomstu za to, ako zle sa k nej v rodine správali!"

Meghan nielenže odmieta vrátiť Dianine šperky, ale dokonca požadovala, aby jej Kate dala svoj zafírový zásnubný prsteň, ktorý dostala od Williama, keď prijala jeho žiadosť o ruku!

Buď oni, alebo ja! Princ Harry dostal od Meghan ultimátum
Meghan dala princovi Harrymu ultimátum. Údajne si mal vybrať, či chce vídať ju, alebo zvyšných členov svojej rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tým, že Meghan už pred mnohými mesiacmi chcela, aby Harry nadobro opustil kráľovskú rodinu a... Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Hoci sa to Williamovi a Kate nemusí páčiť, Meghan má na prsteň po Diane právo. Zosnulá manželka princa Charlesa totiž šperk v poslednej vôli nechala Harrymu. Lenže ten myslel, že sa nikdy neožení, takže ho dal bratovi ako vhodný darček pre Kate.

"Na základe toho Meghan tvrdí, že prsteň je právom Harryho - a preto teda jej. A ona ho chce! Harry povedal Williamovi, že by jeho žena prsteň dostať mala, rovnako ako zvyšok Dianiných starých šperkov!"

Meghan pritom o nárok na kráľovské šperky bojuje od prvého dňa, keď sa v rodine objavila. "Prvýkrát všetky pobúrila, keď na svoju svadbu požadovala smaragdový diadém z kráľovskej zbierky," tvrdí zdroj z paláca.

Užívatelia sociálnych sietí sú ako drogovo závislí, tvrdí vojvodkyňa Meghan
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan (39) prirovnala užívateľa sociálnych sietí k drogovo závislým. Manželka princa Harryho (36) tvrdí, že ona žiadne podobné problémy nemala, hoci používala ako herečka Instagram, Twitter aj Facebook dlhé roky, informuje... Čítať ďalej
17 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Harry trval na tom, že ak Meghan tie šperky chce, mala by ich dostať, ale proti tomu sa postavila kráľovná. "Jej veličenstvo namiesto toho priradilo Meghan diamantovú a platinovú čelenku, ale Meghan nikdy nezabudla, ani neodpustila, poníženie, ktoré si prežila, keď jej odmietli dať klenoty po Harryho matke," uviedol zdroj. "Sledovala kráľovnú, ako obdarúva Kate diamanty a rubíny, a sľúbila, že sa za to pomstí."

Zrejme práve v ten okamih sa v hlave vojvodkyni začal rodiť začiatok plánu prinútiť Harryho, aby opustil svoju rodinu a odišiel s Meghan za Atlantik aj so synom Archiem. "Meghan skutočne povedala priateľovi: Diana a ja sme si veľmi podobné!"

Je jasné, že Harryho manželka verí, že práve ona sa mala stať novou Lady Dianou, princeznou ľudských sŕdc. "Preto Meghan určite neprestane nosiť Dianine šperky - a nikdy ich nevráti," domnieva sa informátor.

Meghan totiž len využíva dedičstvo na to, aby mohla žiť vo svojej detskej fantázii, že je novou ľudovou princeznou, dodal.

Kráľovná Alžbeta II. na tróne končí? Expert povedal kedy!
Britská kráľovná Alžbeta II. je vo svojich 94 rokoch stále panovníčkou britského impéria. Podľa kráľovského experta sa ale budúci rok nedobrovoľne vzdá trónu. Ak by to však bolo čisto na nej, zostala by vo svojej vladárske úlohe až do smrti, píše... Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka