Fico na exprezidenta: Keď má Kiska útočiť na stranu, je zdravý ako tatranský kamzík
11 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Medzi opozičnými politikmi azda už nie je žiadny koho by si nevzal predseda Smeru-SD na paškál. Po premiérovi je jeho najčastejším a najväčším súperom exprezident Andrej Kiska.


V pondelok Kiska uviedol, že vedel, že bývalý policajný prezident Tibor Gašpar je dosadený exministrom vnútra Robertom Kaliňákom ako sluha. Prirodzene, Kaliňák bol silným mužom v Smere-SD, a tak slová Andreja Kisku nezostali o predsedu Smeru bez odozvy,“ informuje portál dnes24.sk
Fico vedel, čo polícia robí proti oponentom

Ako je o predsedovi Smeru-SD známe, za „svojich ľudí“ sa bije ako lev, a tak tomu bolo aj v tomto prípade. „Keď mal exprezident Andrej Kiska vysvetľovať svoje daňové a pozemkové podvody, bolelo ho pri srdiečku. Keď má útočiť na stranu Smer-SD, je zdravý ako tatranský kamzík,“ konštatovala strana Smer-SD po Kiskových slovách o tom, že vedel o tajných konšpiračných poradách Norberta B. a bývalom policajnom prezidentovi Tiborovi Gašpara. TASR o tom informoval tlačový odbor strany Roberta Fica.

Exprezident Kiska zároveň v pondelok povedal, že: „Mali v rukách celú políciu a prokuratúru, preto si trúfli aj na prezidenta.“ Polícia sa podľa Andreja Kisku zaoberala rýchlo a operatívne vecami, ktoré expremiér Robert Fico avizoval. Zakladateľ strany Za ľudí tiež tvrdí, že Fico vždy „presne vedel, čo polícia robí proti jeho politickým oponentom“ a zároveň sa pýta, kto dával polícii politické objednávky, uvádza v závere portál dnes24.sk.

Exprezident Kiska vraj o tajných poradách pod vedením Bödöra vedel.
NAKA akciou Očistec zrejme otvorila Pandorinu skrinku, ktorá prezradí ďalšie neuveriteľné tajomstvá, ktoré sa teraz pre bežného človeka ako javia ako nechutné science fiction. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk. Čítať ďalej
10 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.