Harabin sa zastal porazeného „víťaza“ amerických volieb Trumpa a tvrdí: Biden nebude prezidentom!
10 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Časť z jedného príslovia hovorí, že „vrana k vrane sadá“, čo tentokrát úplne platí na dvojicu Štefan Harabin a Donald Trump. Podobnosť ich krokov pri vyhodnotení kandidatúry na prezidenta je totiž až neuveriteľná. Informáciu priniesol portál 1.pluska.sk.


Sú si podobní ako vajce vajcu! Americký prezident Donald Trump, rovnako ako pri posledných prezidentských voľbách Štefan Harabin, odmieta priznať svoju prehru. Harabin dokonca vyjadril Trumpovi, ktorý sa Bieleho domu drží zubami-nechtami, podporu na sociálnej sieti, informuje portál 1.pluska.sk.
Harabin „prezidentom“ až po voľbách, Trump ešte pred nimi

Harabin začína svoj status na faceboouk jasným posolstvom Trumpovi: Biden sa nestane prezidentom! „Najvyšší súd, ktorý je v USA aj Ústavným súdom, zabezpečí prepočítanie hlasov a zistí, koľko mŕtvych duší bolo zarátaných neoprávnene,“ rozčuľuje sa na sociálnej sieti náš, tiež neúspešný kandidát na prezidenta. Podľa Harabina sa počas volieb v USA odohral navlas rovnaký scenár ako na Slovensku v roku 2019.

„Presne to, čo úmyselne neurobil slovenský Ústavný súd, lebo by zistil, že pre Čaputovú boli zarátané podvodné hlasy, keď s jedným voličským preukazom bolo hlasované aj 100-krát cez jeho fotokópie,“ napísal Harabin, ktorý sa v roku 2019 sám vyhlásil za prezidenta Slovenskej republiky! Donald Trump, ktorého vo voľbách porazil šéf demokratov Joe Biden, bol však o niečo rýchlejší ako Harabin a za prezidenta USA sa vyhlásil už pred samotnými voľbami.



Ďalší rozruch okolo rodiny Igora Matoviča. Premiérova sestra podporovala vo voľbách Harabina!
Dejú sa to na Slovensku veru divné veci. A mnohým bežný Slovák ani nerozumie, či radšej ich asi ani nechce pochopiť. Čítať ďalej
07 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

„Vzdaj to!“ radí Trampovi aj jeho žena Melania

Priznanie volebnej porážky a prijatie víťazstva demokrata Joea Bidena odporúča Trumpovi aj jeho manželka Melania, rovnako ako aj jeho zať Jared Kushner,. Informovala o tom v pondelok stanica CNN s odvolaním sa na nemenované zdroje. Prvá dáma USA, podľa zdroja oboznámeného s rozhovormi vedenými v súkromí, uviedla, že nastal čas, aby Trump akceptoval volebnú prehru.

Trumpovi to podľa iného zdroja odporúča aj Jared Kushner, manžel jeho dcéry Ivanky, ktorý je zároveň Trumpovým poradcom. Prvá dáma aj Kushner však tento svoj údajný postoj verejne neprejavili a oficiálne stále stoja za Trumpom. Dvaja dospelí Trumpovi synovia, Donald a Eric ho, naopak, povzbudzujú, aby bojoval naďalej, uvádza podľa portáli 1.pluska.sk CNN.

Trump napodobnil Harabina. Obaja sa vyhlásili za víťazov a v skutočnosti...
Celý svet s napätím sleduje prezidentské voľby v USA. Čo ale vyviedol súčasný prezident Donald Trump svojmu súperovi je až nápadne podobné tomu, čo sa stalo v prezidentských voľbách na Slovensku. Všimol si portál 1.pluska.sk. Čítať ďalej
05 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.