Zdá sa, že Kollár povedal o svojej nehode pravdu, aj keď vyznela dosť absurdne
09 | 11 | 2020 I Aneta Leitmanová

Predseda parlamentu vo

Kollár sa ohlásil z nemocničného lôžka: Pozrite, čo odkazuje ľuďom (VIDEO)
Dopravná nehoda predseda parlamentu Borisa Kollára vyvolala mnoho diskusií, no šéf našich zákonodarcov je po nej stále v nemocnici. Teraz sa z nej sám ozval. Čítať ďalej
04 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.
z nemocnice vysvetlil, ako to bolo s jeho haváriou. Zdá sa, že zvolil radšej nepríjemnú pravdu, ktorá môže na mnohých pôsobiť absurdne. Život ale často píše tie najabsurdnejšie príbehy.


Netrvalo dlho a po autonehode Borisa Kollára, pri ktorej utrpel vážne, život ohrozujúce zranenia, sa zniesla na jeho hlavu veľká vlna kritiky. Bez overených faktov sa v bulvárnych médiách a po Internete začali šíriť zaručené informácie o tom, kto sedel spolu s predsedom parlamentu v aute a čo tam robil.

Sám Kollár sa k havárii vyjadriť nemohol, jeho zdravotný stav to nedovoľoval. V médiách sa síce objavilo, aké zranenia utrpel, zdá sa ale, že väčšina si vážnosť jeho situácie úplne neuvedomovala. Kollárov stav bol viac ako kritický - zlomený druhý krčný stavec je diagnóza, ktorá často končí tragicky.

Na vysvetlenie aktéra nehody nikto nečakal a kritika sa v množstve prípadov zmenila na otvorenú nenávisť. Sociálne siete boli plné „hejtov“, zgustli si na ňom všetci, ktorým leží v žalúdku aj kvôli úplne iným veciam. Hoci stále nebolo známe, prečo dotyčná žena v aute sedela, automaticky bola označená za ďalšiu Kollárovu milenku.

„Ak sa chce Kollár vyvážať s kým chce, nech si vezme vlastné auto!" tvrdí bývalý policajt
Mohol, alebo nemohol viesť Boris Kollár vo vládnej limuzíne krásnu, ale civilnú spolujazdkyňu? Táto otázka teraz rezonuje nielen medzi odborníkmi, ale najmä verejnosťou. Otázku si položil aj denník Pravda. Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Jeho ľúbostný život je skutočne pestrý - toto je jedna z vecí, ktorú vie o Kollárovi nepochybne celé Slovensko. Nakoniec, vie sa to aj vďaka jeho otvorenosti, keďže nemá problém hovoriť o svojom súkromí, aj keď jeho vzťahy nie sú z pohľadu väčšiny úplne štandardné. Doteraz nemal nikdy problém priznať sa aj k chybám, ktoré v živote urobil, aj sa za tie chyby ľuďom ospravedlniť.

Keď sa teda pred pár dňami predseda parlamentu prostredníctvom videa z nemocnice „ozval“, nezdalo sa, že by klamal. Mal dostatok času vymyslieť si niečo, čo by znelo možno lepšie, vierohodnejšie ako zvezenie kamarátky do lekárne. Malo by to asi len jednu chybu – nebola by to pravda. Vyzerá to tak, že Kollár, ako už veľakrát v minulosti, aj teraz vsadil radšej na pravdu, akokoľvek trápne či naivne pôsobí na prvý pohľad, ako by mal vymýšľať sofistikované dôvody, ktoré by asi pôsobili lepšie. A že sa nám ten dôvod zdá absurdný? Život niekedy píše tie najabsurdnejšie príbehy, aké si vieme predstaviť. To ale neznamená, že nie sú pravdivé.

Prehovorila Kollárova spolujazdkyňa. Dôvod kam sexica išla na vládnej limuzíne vás šokuje
Autonehoda predsedu parlamentu Borisa Kollára aj po pár dňoch vyvoláva polemiky a nastoľuje niekoľko stále nezodpovedaných otázok. Aspoň jednu z nich sa pokúsila vysvetliť jeho „civilná“ spolujazdkyňa. Čítať ďalej
28 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.