Belohorcová vyhrala genetický jackpot: Takto perfektne pred rokmi vyzerala jej mama!
09 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Vek by Zuzane Belohorcovej (44) hádal len málokto. Je pravda, že sa moderátorka o svoju telesnú schránku zodpovedne stará. Pravidelne cvičí, behá a preferuje zdravú stravu. V prímorských oblastiach, kde s rodinou žije, sa na kult tela tiež kladie väčší dôraz, píše portál Super.





Treba však dodať, že Zuzka má veľmi dobrý genetický základ po svojich rodičoch. Nedávno sa bývalá moderátorka erotickej relácie Pierko na Instagrame podelila o fotku svojej mamičky Vierky (68). Tá na archívnej snímke pózuje v plavkách a vyzerá báječne. Obaja rodičia Belohorcovej sú na svoj vek stále veľmi aktívny a húževnatí ľudia.



„Krásni v tínedžerskom veku a krásni aj dnes pred sedemdesiatkou. Milujúci svoju rodinu, svoje deti a vnúčatá. Vyrovnaní sami so sebou, pokorní ku všetkému, čo im život dal, láskaví a úctiví,“ opísala Belohorcová svojich rodičov.

Belohorcová strachom bez seba? Manžel zostal v USA, tam sa stal obeťou trestného činu!
Zuzana Belohorcová nechala manžela v Spojených štátoch a s deťmi sa presťahovala späť do Európy. Teraz si možno vyčíta, že s ním nie je. Jej muž sa totiž stal obeťou trestného činu, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
11 | 09 | 2020 | Timotej Dudka