Polícia pátra po exmilenke Karlosa Vémolu. Ukradla peňaženku!
07 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Drahé autá, trblietavé šperky a život plný luxusu. To je dojem, ktorý sa snaží vo svojich fanúšikoch vzbudiť chvíľková milenka Karlosa Vémolu Zdeňka Černá. Teraz sa však zdá, že išlo len o ilúziu. Silikónmi vyzbrojená blondína sa totiž dostala do hľadáčika Polície Českej republiky, informuje portál Expres.


Zdeňka „Lulu“ Černá má zálusk nielen pre zadaných mužov, ale zdá sa, že aj pre cudzie peňaženky. To aspoň vyplýva z informácií Blesku, podľa ktorých mala bývalá milenka českého MMA zápasníka vlani v lete v obchodnom centre v Kladne odcudziť nepozornému zákazníkovi jeho peňaženku. Na záberoch, ktoré polícia krátko po krádeži zverejnila, mala Černú spoznať jej matka.



Zatiaľ čo sa ona na políciu dostavila, jej dcéru sa strážcom zákona odvtedy dostihnúť nepodarilo. Černá žije trvalo v Nemecku, odkiaľ dráždi životom plným luxusu. Aj preto sa silikónová blondína, ktorá sa preslávila pomerom s Vémolom, dostala do databázy hľadaných osôb.

Neverný Vémola vďaka Krausovi vyznal city Lele: Pobozkal ju priamo pred kamerami!
Karlos Vémola a Lela Ceterová momentálne netvoria pár. Po prevalenej nevere MMA zápasníka sa jeho vtedajšia priateľka odsťahovala aj s dcérou do bratislavského bytu. Vzťah by im mal zachrániť moderátor Jan Kraus, ktorý sa ponúkol, že im poskytne... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Sama Černá alias Lulu sa síce Blesku snažila tvrdiť, že o kauze počuje prvýkrát, priznala však, že sa jej cudzia peňaženka do ruky dostala. Podľa svojich slov ju ale odovzdala ochranke obchodného centra.

Snáď to teraz príde vysvetliť aj policajtom, ktorí by s ňou veľmi radi hodili reč. Vémola si môže medzitým gratulovať, že sa aj jemu nestratila peňaženka, keď s Lulu vystrájal vo svojom dome, kde už v tom čase žil s tehotnou Lelou Ceterovou.

Do španielskej Marbelly neodletela iba Belohorcová! Táto kráska tiež zatiaľ nemá spiatočnú letenku
Nielen Zuzana Belohorcová (44) teraz dráždi fotkami zo španielskej Marbelly, kam sa odsťahovali natrvalo z amerického Miami, kde žili dvanásť rokov, píše portál Super. Čítať ďalej
01 | 11 | 2020 | Timotej Dudka