Šokujúca klinická smrť Otta Weitera: Opísal, ako bol so zosnulou manželkou na „na onom svete“!
06 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Po viac ako mesačnom pobyte v nemocnici sa spevák Otto Weiter (65) rozhovoril o tom, prečo sa tam v prvom rade vôbec ocitol. Okrem toho opísal aj neuveriteľný zážitok z tzv. klinickej smrti: Stretol sa „na onom svete“ so svojou zosnulou manželkou Andreou (†47), píše portál Blesk.


Z populárneho speváka sa v polovici júla stal vdovec. Weiter manželkinu smrť takmer neustál, žiaľ utápal na dne fľaše a dusil sa v mraku hustého cigaretového dymu. V septembri potom skončil v nemocnici so žalúdočnými a srdcovými problémami. Ako teraz opísal v talk show Senzi svet s basou, strávil dokonca šesť týždňov v kóme a nič si nepamätá. Okrem jedného neuveriteľného zážitku!

Hodiny pred prevozom do nemocnice začal Weiter pociťovať ťažkosti. Bolo mu zle od žalúdka a po čase cítil tlak aj na hrudi. Zavolal preto kamarátovi chirurgovi, ktorý ho okamžite zviezol do nemocnice. „Tam zistili, že mi srdce pracuje na 15%, vzali ma okamžite na JIS a na ARO a zostal som tam, takže mi zachránili de facto život,“ cituje Weiterove slová server Topky.sk.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/08/23/otto-weiter-mesiac-po-smrti-manzelky-%e2%80%a047-uz-ma-za-nu-nahradu/

Keď sa mu urobilo lepšie, podpísal reverz a bol pripravený ísť domov. Na chodbe však skolaboval. Weitera následne resuscitovali a pri masáži srdca mu polámali rebrá. „Bol som mŕtvy štyri a pol minúty. Proste vypli prístroje, vypli všetko, bol som mŕtvy štyri a pol minúty presne,“ opísal Weiter. Počas tejto krátkej chvíle sa vdovec znovu ocitol po boku svojej drahej manželky.

„Úplne reálne som bol s Andrejkou. Odchádzali sme na natáčanie do televízie Senzi. Andrejka sa maľovala, ja som ešte balil nejaké veci. Úplne reálne sme boli spolu, úplne reálne som jej česal vlasy, reálne sme spolu komunikovali, boli spolu. Reálne som ju cítil, to bol môj život,“ šokoval spevák moderátorku i divákov.

Doktorom sa ho po ubehnutí bezmála piatich minút podarilo oživiť. Weiter priznal, že veľa spomienok na pobyt v nemocnici nemá, viac si ale pamätá dvojtýždňový pobyt na psychiatrickej klinike, ktorý kvôli klinickej smrti musel podstúpiť. Lekári museli zistiť, ako mu po zážitku funguje mozog a či nebol poškodený.

Vzdáva Andrej Hryc svoj boj s akútnou leukémiou? Smutné slová o inej dimenzii a malej šanci!
Nie je snáď nikto, kto by mu neprial skoré uzdravenie. Napriek tomu si Andrej Hryc (70) príliš veľké šance v boji s akútnou leukémiou nedáva. Podľa jeho slov má tú najhoršiu diagnózu, ktorá sa nedá vyliečiť, informuje portál... Čítať ďalej
06 | 11 | 2020 | Timotej Dudka