Neuveriteľný príbeh: Matka nechala dieťa v opustenom dome, po 10 rokoch odhalila niečo šokujúce
05 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Život píše desivé aj krásne príbehy, no ten, ktorý sa stal v ruskom Jaroslavli je priam neuveriteľný. Napísali o ňom dobrespravy.eu.


Obyvatelia ruského mesta Jaroslavľ zrejme ešte dlho nezabudnú na to, čo sa u nich odohralo pred 10 rokmi. Šokujúci príbeh sa začal v jeden jesenný deň. Muž začul v opustenom dome plač dieťaťa, no v prvom momente tomu vôbec nevenoval pozornosť. Keď sa to ale opakovalo aj na ďalší deň, rozhodol sa tam ísť pozrieť, opisuje krásne šokujúci príbeh portál dobrespravy.eu.
Záchrana v poslednej chvíli

Liza a jej náhradná mama Nina prežili doslova neuveriteľný príbeh. Zdroj: FB / Dobré správy


Podľa muža všetko vyzeralo tak, že v dome nikto nebýva, pretože všade bola tma. Keď ale vošiel dnu naskytol sa mu šokujúci pohľad - na podlahe ležalo zimou sa trasúce a špinavé bábätko, ktoré malo približne rok. Muž okamžite zavolal políciu a sanitku. Policajti zistili, že sa jedná o Lizu Verbitskayouvú, lenže jej rodičov nebolo možné nikde nájsť. Liza tak musela stráviť v nemocnici niekoľko týždňov.

Desivý príbeh má ale krásne pokračovanie, lebo vo vedľajšej izbe rovnakého nemocničného krídla sa starala o chorého syna Inna Nikov. Keď sa dozvedela o príbehu dievčatka, rozhodla sa ju navštíviť. Žena si však dievčatko okamžite zamilovala a začala jej nosiť oblečenie a hračky. Lizu tiež kŕmila a prebaľovala. Jedného dňa, keď vošla do jej izby, ale zostala v šoku, pretože malé dievčatko zmizlo. Našťastie, sestrička Inne prezradila, že Liza v sirotinci, a tak žena ihneď vedela, čo musí urobiť. Proces adopcie síce trval takmer rok, dievčatko nakoniec milujúca rodina predsa len získala.

Neuveriteľný príbeh s krutým koncom. Výmysel dievčaťa stál jej strýka život
Desaťročné dievča iba zo srandy obvinilo svojho strýka z osahávania, jej rodičia ho za to znásilnili a zabili! Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Skvelé „mamine“ rozhodnutia

Z Lizy sa stala nielen skvelá tanečníčka, ale aj tvár modelingovej agentúry. Zdroj: FB / Dobré správy


Stalo sa však to, že kvôli traume, ktorú zažila, mala Liza spomalený vývoj, sama nedokázala jesť, chodiť, hovoriť a veľmi sa bála hlasných zvukov. Inna ale dostala nápad a dcérku zapísala na tanečný kurz s nádejou, že hudba jej pomôže uvoľniť sa, a že pomôcť by jej mohli aj kamarátky. A vyšlo to, pretože dievča si zamilovala tanec, na ktorý, ako sa ukázalo, má obrovský talent.

Žiaľ, tým sa jej problémy neskončili, pretože kvôli farbe svojej kože sa v škole stala obeťou šikany. Náhradná mama Inna jej ale neustále opakovala, že ona je výnimočná a tí, ktorí sa jej posmievajú na ňu len žiarlia. I tentokrát sa potvrdilo, že mala pravdu! Liza sa totiž zapáčila modelingovej agentúre a stala sa tvárou už niekoľkých medzinárodných kampaní!

Neuveriteľný príbeh: Matka chcela utopiť svoje dve deti, jedno zachránil bojový pes!
08 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Biologickú matku odmietla

Liza za všetko, čo dosiahla, môže ďakovať svojej náhradnej mame Inne Nikov. Zdroj: FB / Dobré správy


Doslova neuveriteľný príbeh dievčatka zaujal širokú verejnosť a Liza sa doslova z večera do rána stala hviezdou. Čo sa ale nestalo? Jej biologická matka sa zrazu chcela skontaktovať so svojou už slávnou dcérou. Tá sa ale s ňou už nechcela stretnúť a tvrdila, že jej skutočná mama ju vychovala a je s ňou každý deň, píše na záver krásneho príbehu portál dobrespravy.eu.

 

 

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/24/hroza-mlada-policajtka-%e2%80%a0-30-zastrelila-synceka-%e2%80%a0-9-a-potom-seba-pochovali-ich-do-jednej-rakvy/