Priznanie Dary Rolins: Ako zvláda vyučovanie svojej dcéry?
02 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Dara Rolins sa kvôli koronavírusu nevyhla osudu väčšiny rodičov, ktorí boli nútení reagovať na uzavretie škôl. Aj ona musí vyučovať svoju dcéru Lauru doma. Ako to zvláda podľa portálu Stars24?


Ako píše portál Stars24, Dara Rolins sa rovnako ako jej kolegovia musela zmieriť s tým, že tento rok kvôli koronavírusu umelcom zrovna nepraje. Koncerty a vystúpenia sa vo veľkom presúvajú na dobu neurčitú.

Rozhodne to však neznamená, že by sa známa speváčka nudila. Štát totiž nechal kvôli šíreniu vírusu uzavrieť väčšinu škôl, a tak jej pribudli nové povinnosti. Je totiž mamičkou maloletej dcéry.

Dara Rolins išla opäť pod nôž: Najnovšiu plastiku si nechala urobiť v tichosti na Ukrajine!
Dara Rolins (47) patrí k ženám, ktoré sa za zásahy plastických chirurgov nehanbia. Aj keď je však na sociálnych sieťach veľmi zhovorčivá, a človek má skoro pocit, že informuje o každom svojom kroku, poslednú návštevu kliniky estetickej medicíny si... Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Na jej vzdelávanie našťastie nie je sama, s bývalým partnerom sa dokáže rozumne dohodnúť. „Lauru si v dobe online vyučovania striedame s jej otcom Matejom Homolom po týždni,“ prezradila speváčka v relácii Blízke stretnutie.

Dokonca nemajú problém spolu tráviť čas. „Práve včera sa mi zacnelo, tak som tam zašla. Strávili sme so sestrou, Laurou a Matejom deň na dedine a obdivovali jeho drevené sochy,“ nechala sa počuť.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/11/02/conneryho-%e2%80%a090-manzelka-o-smrti-prveho-jamesa-bonda-trpel-demenciou/