Dara, to už radšej nie! Toto má byť sexi?
01 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Dostala ponuku snov a chcela pre ňu urobiť maximum. Aby mohla Dara Rolins (47) fotiť ikonické modely návrhára Jeana Paula Gaultiera, musela ísť s váhou dole. Mesiac pila len zeleninové šťavy a koktaily! A výsledok?


Ako píše portál Aha!, pravidelne cvičí jogu, drží sa v jedle a hlavne veľa chodí pešo. Napriek tomu to nestačilo, speváčka sa musela rýchlo dostať na menšie konfekčné číslo. Neváhala preto ísť až na dreň.

„Všetky modely sú veľkosť 32-34, a tú ja rozhodne nemám, takže som musela dať dole päť kíl. Pila som šťavy, kokteily, veľa cvičila a išlo to. Ale stále som si hovorila, čo keď sa do toho nevojdem, čo budú robiť, rozpárať to nemôžu, pretože to sú ikonické modely, ktoré sú vystavené v galérii a boli zapožičané len na fotenie. Ale našťastie to dobre dopadlo,“ zverila sa Blesku Dara.



Svojho teda dosiahla. Lenže pohľad na jej telo vyvoláva otázku, či tej chudosti nie je už príliš? Nemala by popová diva zase trochu nabrať?!

Keď láska bolí: „Napísal mi list, že chce ukončiť svoj život,“ šokuje Dara Rolins
Speváčka sa rozhovorila o svojich peripetiách s opačným pohlavím v talk show Honzu Dědka. Zdá sa, už v jej detstve prišla predzvesť toho, že to nebude mať s mužmi v živote jednoduché, píše portál Aha!. Čítať ďalej
26 | 10 | 2020 | Timotej Dudka