Beňová už priviedla na svet svoju dcérku. Aké jej dala meno?
01 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Monika Beňová sa stala dvojnásobnou mamou vo veku 52 rokov, čo je na ženu už pomerne vysoký vek. Ona aj jej dcérka Lea sú ale po pôrode v poriadku.


Slovenská europoslankyňa Monika Beňová (52), ktorá verejnosti v júli oznámila, že čaká dieťa, je po nedeli 1. novembra už dvojnásobná mama, keď porodila dcérku Leu s ktorou sa pochválila na Instagrame, informuje o tom portál cas.sk.
Malý „uzlíček“ mal 48 cm a 2,9 kg

Monika Beňová na prvej spoločnej fotke aj s dcérou Leou. Zdroj: Instagram/monicabenova


,,My vás všetkých pozdravujeme a ďakujeme za podporu. Leuška si vybrala dnešné ráno 1. 11. 2020 a o 8:30 prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami. Má 48 centimetrov a 2,9 kilogramu, má jamky v líčkach, keď sa usmeje a je to naša okatá srnka,“ napísala Beňová k fotke z pôrodnice.

Beňová na sociálnej sieti ešte 20. októbra informovala, že je už v nemocnici. V závere tehotenstva ju totiž potrápil vyšší tlak, cukor a ďalšie problémy, napokon ju ale pred pôrodom ešte pustili domov. Otcom jej prvej dcérky je jej dlhoročný spolupracovník, advokát Ľubomír Klčo. Z prvého manželstva má Beňová dnes už dospelého syna Martina. Vydatá bola aj za reklamného mága Fedora Flašíka, s ktorým ale bolo ich manželstvo bezdetné, píše v závere cas.sk.

Monika Beňová je už v 24. týždni tehotenstva, podľa nej všetko "správne ladí" (foto)
Europoslankyňa Monika Beňová si druhé tehotenstvo užíva plnými dúškami. Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Peter Haluza