Dara Rolins išla opäť pod nôž: Najnovšiu plastiku si nechala urobiť v tichosti na Ukrajine!
31 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Dara Rolins (47) patrí k ženám, ktoré sa za zásahy plastických chirurgov nehanbia. Aj keď je však na sociálnych sieťach veľmi zhovorčivá, a človek má skoro pocit, že informuje o každom svojom kroku, poslednú návštevu kliniky estetickej medicíny si nechala pre seba. Čo si nechala vylepšiť tentoraz?


Ako píše portál Blesk, Dara Rolins je bez preháňania krásnou ženou, aj keď si k svojej kráse musela trochu vypomôcť šikovnými ručičkami plastických chirurgov (má napríklad upravený nos, silikónové prsia a proti strnutiu bojuje botoxom).

Za svoju perfektnú figúru vďačí predovšetkým sama sebe. Dokonalo vyrysované telo má totiž vďaka joge a pravidelnému cvičeniu v posilňovniach, ako je často vidieť na jej Instagrame. K vylepšeniam, aké v minulosti podstúpila, došlo predovšetkým preto, aby bola spokojná sama so sebou.

Keď láska bolí: „Napísal mi list, že chce ukončiť svoj život,“ šokuje Dara Rolins
Speváčka sa rozhovorila o svojich peripetiách s opačným pohlavím v talk show Honzu Dědka. Zdá sa, už v jej detstve prišla predzvesť toho, že to nebude mať s mužmi v živote jednoduché, píše portál Aha!. Čítať ďalej
26 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Mojím cieľom nie je, nikdy nebolo poprieť Daru. Väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie. A aj v prípade môjho nosa, ktorý som si nechala upraviť, išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie o získanie väčšieho množstva sebalásky,“ tvrdila pred nedávnom na Instagrame Dara, ktorá zároveň zúrivo popierala upravené pery alebo výplne tváre, ktoré jej sú občas vytýkané.

Ako sa však zdá, nie všetky zákroky vyšli tak, ako by si priala, pretože teraz musela opäť, ako sa hovorí, pod nôž!

Jej najnovšiu úpravu vykonal chirurg Maxim Ivanchuk, ktorý Dare v tichosti a nenápadne vypomohol v jednej z nemocníc na Ukrajine. So speváčkou zdieľal pred dvoma dňami na sociálnej sieti spoločnú fotku s popisom „S tou najkrajšou a najviac očarujúcou šťastnou ženou s novým nosom.“



„Môžem vás upokojiť, žiadne lámanie a veľké operácie môjho nosa sa nekonali,“ uviedla Dara Novému Času. „Dobu, kedy sa všetky aktivity obmedzili a spomalil sa aj ten môj čas, som konečne využila na vyriešenie problému, ktorý ma sužuje už dlhé roky.“

Tento problém pre ňu bol ako pre speváčku dosť fatálny - lekár z Kyjeva jej počas predĺženého víkendu musel spriechodniť obe nosné dierky. „Konečne môžem asi po desiatich rokoch voľne a zhlboka dýchať. Paráda!“ Pochvaľovala si speváčka, ktorá sa preslávila už ako malé dievčatko duetom Zvonky šťastia s Karlom Gottom (†80).

Svoju prvú plastiku potom podstúpila zhruba pred dvadsiatimi rokmi, v roku 2014 potom prebehla médiami správa, že v slovenských Piešťanoch podstúpila ďalšiu úpravu nosa. Zákrok, ktorý má za sebou, na nej vraj už nie je skoro ani vidieť. „Žiadne vizuálne zmeny na mojej tvári nenastali, som to stále ja, stará dobrá Dara,“ zdôraznila.

Pre toto musela schudnúť! Dara Rolins nezmyselne hazarduje so svojim zdravím
Vo svojom veku má postavu, ktorú by jej mohli závidieť dievčatá o dve generácie mladšie. Napriek tomu však kvôli vysnenej ponuke na fotenie ikonických modelov od návrhára Jeana Paula Gaultiera musela ísť s váhou radikálne nadol, píše portál... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Lekár, ktorý jej rozpadajúci sa noštek upravil, si od nej nechal dokonca podpísať Vogue, kde bola pred nedávnom na titulke vo veľmi odvážnom outfite, a s magazínom, na ktorom vynikol speváčkin autogram, sa tiež pochválil na internete.

„To je len dôkaz toho, že nemám dôvod tieto veci tajiť. Na druhej strane necítim povinnosť ani potrebu zverovať sa na svojom Instagrame úplne so všetkým, to, dúfam, každý rozumný človek pochopí,“ dodala Rolins vecne. Rozhodne s tým nemožno nesúhlasiť, ale aj tak je to trochu zvláštne.

Dara totiž patrí medzi celebrity, ktoré na svoj profil nahrávajú niekoľko instastories denne a zdieľajú každú svoju myšlienku alebo platený príspevok tak často, až má človek skoro pocit, že majú mobilný telefón prirastený k ruke.

Medzinárodný trapas: Kate, toto sa fakt nepodarilo!
Prvýkrát od vypuknutia pandémie privítala kráľovská rodina v Buckinghamskom paláci zahraničnú návštevu. Do Británie zavítal prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj (42) s manželkou Olenou (42), informuje portál Aha!. Čítať ďalej
26 | 10 | 2020 | Timotej Dudka