Poslanec Ľuboš Blaha kritizuje šéfa parlamentu: To, čo si dovolil je čistý papalášizmus a arogancia
25 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Dopravná nehoda, ktorú mal v sobotu podvečer predseda parlamentu Boris Kollár nenechala v pokoji ani poslanca Luboša Blahu. Na svojom šéfovi si poriadne „zgustol“.


Poslanec Národnej rady za Smer-SD síce drží svojmu parlamentnému šéfovi palce, aby sa čo najskôr uzdravil, neodpustil si ale kritiku toho, čo všetko s dopravnou nehodou Borisa Kollára súvisí. „Nemôžem však mlčať o škandalóznych okolnostiach jeho nehody - vzhľadom na to, že zdravotný stav Borisa Kollára je stabilizovaný a je mimo nebezpečenstva, môžeme otvárať aj politické okolnosti jeho nehody,“ píše hneď v úvode svojho statusu na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.
Fabušová nie je kráľovná Alžbeta

To, že spolu s predsedom parlamentu sedela vo vládnej limuzíne aj bývalá finalistka Miss Universe okomentoval tak, že asi „spolu neriešili Aristotelovu ontológiu.“ Vzápätí skritizoval, že štátna limuzína má byť využívaná na štátne účely a nie na rande. „Boris Kollár si v nej nemá čo prevážať frajerky,“ rípol si opäť do svojho parlamentného šéfa Blaha s tým, že Miroslava Fabušová celkom zjavne nie je kráľovná Alžbeta, a že teda štátna limuzína bola zneužitá na Borisove bakchanálie.

Podľa Blahu všetci vieme, ako chcel pri šoférovaní „pomáhať“ slávnej Paris, no podstatné podľa neho je, aby Boris Kollár na svoje zvrhlé chúťky nezneužíval štátnu limuzínu. Prirodzene, poslanec Smeru-SD poukázal aj na inú dôležitú vec, ktorou je vládou nariadený zákaz vychádzania. „Vláda vyzýva, aby ľudia ostali sedieť doma a obmedzili kontakt s cudzím ľuďmi,“ pridáva Blaha.

ODHALENIE: S Kollárom v havarovanej limuzíne sedela aj bývalá finalistka Miss, ktorá skončila na JIS-ke!
Predseda parlamentu Boris Kollár mal v sobotu podvečer vážnu nehodu, po ktorej mu v nemocnici zistili zlomeninu druhého stavca na chrbtici. V aute sa s ním však viezla aj bývalá sexica z Miss Universe. Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Sarkazmus aj odkaz na odstúpenie

Poslancovi tiež vadí, že kľúčový predstaviteľ vládnej koalície a druhý najvyšší ústavný činiteľ zneužíva štátnu limuzínu na intímne stretnutie s Miss Universe. A“ veľmi vážne pochybujem, že pri svojom platónskom obcovaní používali ochranu - myslím teraz rúška na tvári,“ ironizuje Ľuboš Blaha, podľa ktorého sa predseda parlamentu vysmieva vládnym opatreniam proti pandémii. „Vysmieva sa zákazu vychádzania. Vysiela signál verejnosti, aby ľudia ďalej randili s cudzími ľuďmi, užívali si život mimo domova, potenciálne šírili covid.,“ píše Blaha.

Poslancovi za opozičný Smer-SD tiež vadí, že keď vláda svojimi opatreniami likvidujú zamestnancov a obchodníkov, Boris Kollár celému Slovensku ukazuje, ako „má na saláme“.  „Tlieskame - toto je fakt príklad hodný nasledovania,“ pokračuje v sarkazme Blaha, podľa ktorého by mal predseda parlamentu zvážiť svoje ďalšie účinkovanie vo funkcii. „Toto je od neho taký papalášizmus a taká arogancia, že to nemá obdoby,“ píše v závere svojho statusu poslanec Národnej rady Ľuboš Blaha.