COVID-19 má aj ďalšia dôležitá osoba: Pozitívny test zistili u šéfa SIS!
25 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Koronavírus zistili po testovaní aj u riaditeľa Slovenskej informačnej služby Vladimíra Pčolinského. Jeho manželka je negatívna.


Na testy išiel šéf SIS Vladimír Pčolinský v piatok spolu s manželkou. Kým jeho manželka a poslankyňa Národnej rady za hnutie Sme rodina Adriana Pčolinská má negatívny výsledok na koronavírus, jej manžel sa z rovnakého výsledku tešiť nemôže. Musí zostať v karanténe, informuje portál Topky.sk..
Priebeh je zatiaľ ľahký

„Nemal som žiadne príznaky, išli sme sa otestovať PCR testom, aj keď testy z krvi mi vychádzali stále negatívne. Večer mi prišiel oznam, že test je pozitívny, manželkin negatívny,“povedal pre Topky.sk Pčolinský. Priebeh jeho ochorenia je zatiaľ ľahký, okrem teploty nemá podľa vlastných slov žiadne iné príznaky a verí, že to udrží pod kontrolou. „V každom prípade odporúčam všetkým, aby sa dali otestovať, aby vedeli na čom sú,“ dodal pre Topky.sk riaditeľ slovenskej tajnej služby.

COVID-19 má aj známy herec Milan Kňažko! S koronou leží v nemocnici
Milan Kňažko leží hospitalizovaný s koronavírusom: „Covid neprajem ani tým, ktorí o ňom šíria bludy,“ píše na svojej sociálnej sieti o čom informoval aj webový portál style.hnonline.sk. Čítať ďalej
30 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.