Opäť nesklamala! Madonna nahodila nový imidž a všetkým vytrela zrak
24 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Čo by to bolo za rok, keby v ňom Madonna (62) niekoľkokrát nešokovala. Ani tento nie je výnimkou! Kráľovná popu sa priebežne kúpala vo vani plnej ľadu, chodila na omladzujúce zákroky a cvičila ako o život. Výsledky sa dostavili čoskoro. Zase vyzerá ako mladica a provokuje, tentoraz v koži a s ružovými vlasmi.


Ako píše portál Expres, to, že mladistvý vzhľad pomaly, ale iste mizne, samozrejme neušlo ani kráľovnej popu samotnej. Tá už x niekoľko rokov veľmi šikovne spolupracuje s vybranými umelcami, dosť často s tými, ktorí radi šokujú, a mení hudobné štýly ako ponožky. Podobne „prezlieka“ aj svoj vzhľad. Vždy ale musí byť patrične „sexy a mladá“. Nie len tak nenútene, pokojne aj veľmi vynútene!

„Nový mix už budúci týždeň,“ oblažila fanúšikov upútavkou na chystanú nahrávku. Pri tej príležitosti predstavila aj nový vzhľad s ružovými vlasmi.

„Volám sa Champagne Rose,“ predstavila sa Madonna a fanúšikovia sa mohli zblázniť.



Faktom je, že keď si človek odmyslí jej povestné vyšportované, žilnaté (a chtiac nechtiac starnúce) paže, na fotkách akoby pózovala sympatická štyridsiatka v sexi koženom oblečku, ktorý nevyzerá, že by bol z umelej a navyše ekologickej kože. Milovníkov zvierat síce práve dvakrát nepoteší, na druhú stranu, klobúk dole.

Vyzerať takto v 62 rokoch a hlavne mať energiu na neustále zmeny imidžu a dlhé hodiny v posilňovni, obrie vane s ľadom alebo na pravidelné omladzujúce zákroky, nehľadiac na čas strávený na fotenie, nakrúcanie a v štúdiu, to by možno brali aj hociktoré štyridsiatky. Teda ten vzhľad a energiu, nie to všetko s tým spojené, ľadovú vaňu by si iste dámy radi odpustili.

Na pokraji mentálneho zrútenia: Madonna šalie kvôli koronavírusu!
Divoké správanie Madonny počas pandémie koronavírusu vrátane porušovania sociálnych dištančných pravidiel znepokojuje aj jej priateľov, ktorí na ňu naliehajú, aby okamžite vyhľadala odbornú pomoc, píše portál Šíp. Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Áno, Madonna nie je „obyčajná“ matka detí, ktorá zarába plus mínus priemerný plat, chodí na 8,5 hodiny do práce a potom má ešte šichtu doma. Na druhú stranu, ktorá žena by si to s ňou vymenila, s tým všetkým, čo za tým stojí?

Pôvabné (niekedy možno „trochu“ upravené) fotky a videá sú jedna vec, tá drina, ktorá je v 62 rokoch k takémuto výsledku potreba, je vec druhá. To už musí byť dotyčná nadpriemerne cieľavedomá. A to Madonna isto je. Fanúšikovia jej preto radi odpustia, že chvíľami až moc tlačí na pílu a niekedy na fotkách vyzerá ako porcelánová bábika.

Fínska premiérka sa odfotila bez podprsenky a rozdelila spoločnosť
34-ročná fínska premiérka Sanna Marinová rozpútala na sociálnych sieťach žeravú debatu. Pre módny časopis sa totiž nechala odfotiť len v saku s hlbokým výstrihom, čo niektorých užívateľov sociálnych sietí značne pobúrilo. Vzápätí však vznikla aj... Čítať ďalej
20 | 10 | 2020 | Timotej Dudka