Kraus o incidente s Tachecí: „Keď mi niekto klame do ksichtu, tak sa sústredím, aby som ho nezabil!“
18 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Jan Kraus len málokedy prijme miesto respondenta, za čo zrejme môže aj roky starý incident pri rozhovore s novinárkou Barborou Tachecí. Obľúbený herec a moderátor priznal, že by sa v podobnej situácii neudržal ani dnes, píše portál Stars24.


Jan Kraus moc často do iných relácií nechodí, v týchto dňoch ale urobil výnimku, keď zavítal do živej relácii Xaver LIVE s hosťom. Počas vysielania prišla reč na slávny incident s novinárkou Barborou Tachecí, kedy známy český moderátor počas rozhovoru odišiel zo štúdia, pretože podľa jeho slov „kecala blbosti“.

Xaver vyjadril domnienku, že dnes už by Kraus až tak emotívne nereagoval. Ten však oponoval, že by sa to stalo aj dnes. „Keď mi niekto klame do ksichtu, tak hlavné sily sústredím na to, aby som ho nezabil,“ nechal sa počuť.

Jan Kraus to za epizódu s bývalým ministrom zdravotníctva pekne schytal!
V čele boja proti epidémii stál dlhú dobu Adam Vojtech, ktorý však z funkcie ministra odstúpil a mohol teda v tomto týždni navštíviť Show Jana Krausa. Reakcie na tento diel sú však prinajmenšom rozporuplné, píše portál Stars24. Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Povznesený môžete byť, ale nesmie to byť akási zločinecká konšpirácia. Že sa niekto pomýli, to chápem, to ja robím taktiež, ja sa mýlim furt. Ale keď vám niekto podkladá nejaké správanie a úmysly, to nie,“ dodal vzápätí herec.

Kraus potom pripomenul ďalšiu podobnú skúsenosť s médiami, ktorá nakoniec skončila na súde. „To je ako tá moja slávna autonehoda. Ja som mal akože autonehodu, ktorú som nemal,“ podotkol.

Neverný Vémola vďaka Krausovi vyznal city Lele: Pobozkal ju priamo pred kamerami!
Karlos Vémola a Lela Ceterová momentálne netvoria pár. Po prevalenej nevere MMA zápasníka sa jeho vtedajšia priateľka odsťahovala aj s dcérou do bratislavského bytu. Vzťah by im mal zachrániť moderátor Jan Kraus, ktorý sa ponúkol, že im poskytne... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka