Rytmus si žije v luxuse: Šperky za státisíce eur!
12 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Rapper Rytmus (43) sa na svojom Instagrame chválil šperkami, ktoré by dohromady mali hodnotu státisíc eur. Uznávaný stylista celebrít Sam Dolce nám jeho luxusnú zbierku nacenil, píše portál eXtra.


Rytmus na svojom Instagrame zdieľal niečo, čo mu navždy bude pripomínať ako sám vraví „tvrdo odmakanú prácu“. Vo videu ukázal luxusné hodinky posiate diamantmi značky Hublot, ktoré si väčšina slušne pracujúcich ľudí rozhodne nemôže dovoliť.



„Tento model hodiniek zoženiete za 70 tisíc eur, a to hlavne kvôli diamantom.“ Okomentoval a prezradil cenu Sam Dolce. Rapper Rytmus navyše natočil aj svoje úchvatné prstene, ktoré Sam Dolce nacenil na 35 000 eur. A to sú len dva kúsky z jeho náramnej zbierky šperkov a hodiniek.

Hoci by si mnohí mohli myslieť, že si Rytmus kupuje šperky len za cieľom chválenia sa, nie je tomu tak. „Spomienky a úcta na dlhé roky spochybňovanej práce,“ zmienil pod jedným z príspevkov. Je tak zjavnou inšpiráciou pre mnoho ľudí, že všetko ide, keď sa chce, za každým úspechom ale tiež stojí tvrdá drina a odriekanie.

Nová drahá liečba z Ameriky: Hryca s leukémiou lieči doktorka, ktorá predĺžila život Gottovi!
Herec Andy Hryc (70) bol šesťdesiat dní v nemocnici, kde zvádzal ťažký boj s leukémiou. Momentálne je doma, ale liečba pokračuje. Dohliada naň lekárka, ktorá Karlovi Gottovi (†80) predĺžila život o dva roky, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka