„Démonické znesvätenie“: Arcibiskup nariadil spáliť oltár po tom, čo tam údajne kňaz konal orgie s dvoma ženami
11 | 10 | 2020 I Marek Molnár

Arcibiskup rozhodol, že pohlavný akt medzi katolíckym kňazom a dvoma „dominantnými“ ženami, ktorý sa údajne uskutočnil na oltári Louisianského kostola, nebol ničím iným ako démonickým zneuctením, informuje portál RT.


Arcibiskup Gregory Aymond z New Orleans nariadil odstránenie a spálenie oltára rímskokatolíckeho kostola svätého Petra a Pavla v Pearl River v Louisiane. Tento krok bol reakciou na sexuálny škandál týkajúci sa dnes už bývalého kňaza cirkvi, ktorý bol minulý týždeň uväznený pre obvinenie z obscénnosti.

Travis Clark bol údajne pristihnutý pri natáčaní sexuálneho styku s dvoma ženami, ktoré médiá označili za „dominantné ženy“, na oltári kostola.

"Jeho obscénne správanie je poľutovaniahodné. Jeho zneuctenie oltára v kostole je démonické. Som z jeho činov rozzúrený. Keď boli podrobnosti jasné, dali sme oltár odstrániť a spáliť. Zajtra posvätím nový oltár," uviedol Aymond v piatok.



Podľa súdnych dokumentov pozval Clark (37) Mindy Dixonovú (41) a Melissa Chengovú (23) do kostola, aby sa zapojili do skupinového sexu. Údajne pri pohlavnom akte použili aj sexuálne hračky a sex sa natáčal v poloprofesionálnom prostredí, ktoré zahŕňalo aj svetelné zariadenia.

Jeden okoloidúci si incident všimol a zavolal políciu, ktorá trojicu na mieste zatkla a zaistila usvedčujúce pornografické dôkazy. Jedna zo žien sa údajne na sociálnych sieťach chválila, že sa chystá „poškvrniť Boží dom“ pred tým, ako sa dostane na stretnutie.

Pentagón vyčlení 600 mil. USD na „experimentáciu so sieťou 5G“
Americká armáda uzavrela partnerstvo s viac ako tuctom spoločností s cieľom „rozsiahleho experimentovania“ s technológiou 5G, vrátane snáh o zvýšenie „letality“ určitých systémov, pričom projekt bude stáť až 600 miliónov dolárov, informuje portál... Čítať ďalej
09 | 10 | 2020 | Marek Molnár