Neverný Vémola vďaka Krausovi vyznal city Lele: Pobozkal ju priamo pred kamerami!
10 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Karlos Vémola a Lela Ceterová momentálne netvoria pár. Po prevalenej nevere MMA zápasníka sa jeho vtedajšia priateľka odsťahovala aj s dcérou do bratislavského bytu. Vzťah by im mal zachrániť moderátor Jan Kraus, ktorý sa ponúkol, že im poskytne cenné rady do života pred kamerami a divákmi.


Ako píše portál Šíp, v najnovšom diele Karlos show boli hosťami Lela Ceterová a Jan Kraus, ktorý sa pasoval do role vzťahového kouča. Rozhádanému páru prišiel vyjednať zmierenie a zdá sa, že mu to vyšlo. Lela a Karlos boli nadovšetko úprimní a nezdráhali sa odpovedať na žiadnu otázku.

„Pre mňa bola rodina vždy na prvom mieste. Máme krásne dievčatko. Uvidíme, čo čas ukáže,“ povedala Lela hneď na úvod. „Protiklady sa priťahujú. To platí v živote,“ konštatovala. Rozchod s Karlosom pre ňu rozhodne nebol jednoduchý.

„Zatajil mi Covid-19,“ tvrdí žena, s ktorou bol Vémola na tajnej hotelovej schôdzke! Čo na to Lela?!
Populárny MMA zápasník Karlos Vémola má veľký problém. Koronavírus, ktorým sa nakazil, neohrozuje len blížiaci sa zápas s Václavom Mikuláškom, ale predovšetkým jeho blízkych. Nakazila sa partnerka Lela, ešte len osemmesačná dcérka Lili, ale tým to... Čítať ďalej
26 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Je to pre mňa veľmi čerstvé. To, čo sa udialo medzi nami, je závažný krok. Presťahovala som sa, rozišli sme sa. Ja som žena, ktorá zvládne veľa. Ako hovorí Karlos, ja som držiak. Obidvaja sme rozumní rodičia. Zakladáme si na tom, aby sme trávili spoločný čas s našou dcérou,“ opísala Lela, aký majú obaja prístup.

Karlos priznal, že jeho prešľapov nebolo málo. „Tých vecí, čo nebolo ideálnych, bolo viac. Na každom vzťahu je niečo. Ja som taký pomalší, Lela je na to vydávanie, ja som pomalý s prstienkom. Bol by som rád, keby sa to zrovnalo,“ priznal zápasník.

„Ja nemám jediný dôvod hovoriť o Lele zle,“ povzdychol si Karlos. Na konci dielu povedal, že mu na Lele záleží a venoval jej priamo pred kamerami sladký bozk. Sálou sa niesol bujarý potlesk.

Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom! Najočakávanejší zápas je v ohrození
MMA zápasník Karlos Vémola zažíva tento rok jeden problém za druhým. Kvôli pandémii bolo zrušených hneď niekoľko galavečerov, na ktorých mal český Terminátor znova nastúpiť do klietky. Teraz ale prišla ďalšia nepríjemná správa - pozitívny test na... Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Návrat to však neznamená. Zo svojho bytu, kde býva s dcérou Lili, sa Lela zatiaľ sťahovať nemieni. „Do Bratislavy som sa presťahovala do svojho bytu, ktorý som predtým prenajímala. Stále si ho zútulňujem a zariaďujem. Už tu sme zabývané, som na Bratislavu zvyknutá. Lili si na zmenu krásne zvyká,“ povedala Lela pre portál Šíp.

Byť single mamou pre ňu však nie je ľahké. „Aby som pravdu povedala, nie vždy je to jednoduché. Aj keď starostlivosť o malú zvládam a vždy bola z 90% na mne, ten pocit blízkeho človeka chýba,“ priznáva s tým, že s Vémolom zažila aj krásne chvíle.

Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom! Najočakávanejší zápas je v ohrození
MMA zápasník Karlos Vémola zažíva tento rok jeden problém za druhým. Kvôli pandémii bolo zrušených hneď niekoľko galavečerov, na ktorých mal český Terminátor znova nastúpiť do klietky. Teraz ale prišla ďalšia nepríjemná správa - pozitívny test na... Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Nebolo ľahké urobiť takéto vážne rozhodnutie. Momentálne sme radi, že máme medzi sebou vzťah taký, aký máme. Už len kvôli Lili. Poznám páry, ktoré sa k sebe vrátili po rokoch. V ich životoch nastali zmeny, aby ich vzťahy fungovali, ale štyri týždne sú veľmi málo na to, aby som dokázala zistiť, či by to išlo,“ tvrdí.

Karlosova nevera sa prevalila po tom, čo sa u nich v kúpeľni odfotila fitness trénerka Zdeňka Čierna alias Lulu, ktorá snímku následne zverejnila na svojej sociálnej sieti. Pre Lelu to bola posledná kvapka a zároveň impulz na to, aby za sebou zabuchla dverami.

Dráma v Teleráne: Vyplašený kôň zvalil Kvetku Horváthovú! Zasahoval aj kameraman
Počas priameho prenosu môže dôjsť k situáciám, ktoré nikto nečaká a hlavne sa nedajú vystrihnúť. To na vlastnej koži zažila moderátorka Kvetka Horváthová (43), keď ju v priebehu reportáže na zem zvalil splašený kôň, píše portál... Čítať ďalej
09 | 10 | 2020 | Timotej Dudka