„Som dokonalý fyzický exemplár“: Trump tvrdí, že porazil Covid-19, pretože je „mimoriadne mladý“
09 | 10 | 2020 I Marek Molnár

Donald Trump sa opísal ako „dokonalý fyzický exemplár“ a vyhlásil, že svoj boj s Covid-19 prekonal vďaka tomu, že je „extrémne mladý“ a zdravý, čím u svojich kritikov vyvolal šialenstvo, informuje portál RT.


Počas štvrtkového dopoludňajšieho rozhovoru pre Fox Business moderátorka Maria Bartiromová povedala Trumpovi, že je „úžasné“, že sa vrátil do Bieleho domu zo svojej krátkej karantény v lekárskom centre Walter Reed „v takej silnej forme“. Táto pochvala prinútila Trumpa k istej bezvýhradnej samochvále.

"Som späť, pretože som dokonalý fyzický exemplár a som nesmierne mladý," uviedol sedemdesiatštyri ročný americký prezident.

Zatiaľ čo prezidentov komentár, že je „mimoriadne mladý“, bol zjavne sarkazmus, používatelia na Twitteri si neboli tak istí časťou „dokonalý fyzický exemplár“ - kritici sa mu rýchlo začali vysmievať, pričom začali zverejňovať nelichotivé porovnávacie obrázky na Twitteri.









A iní ho jednoducho označili za „klamára“.



Aj keď zjavne nechýba dôvera v jeho fyzický vzhľad a zdravie, Trump v rozhovore skutočne pripustil, že by mal trochu schudnúť. "Možno som mohol pár kíl zhodiť, ale viete, som v dobrom zdravotnom stave," povedal Bartiromovej.

Trump predtým podobne pozitívne komentoval svoje uzdravenie z Covid-19 a v pondelok na Twitteri napísal, že sa „cítil lepšie ako pred 20 rokmi“, keď sa po ošetrení z centra Walter Reed vrátil do Bieleho domu.

Putin, ktorý nalieha na prímerie v Náhornom Karabachu, potvrdzuje, že Rusko bude plniť záväzky paktu týkajúceho sa Arménska
Ruský prezident Vladimir Putin označil pokračujúce vojenské stretnutie v spornom Náhornom Karabachu za „tragédiu“ a v prípade potreby naznačil, že dodrží dlhoročnú ruskú zmluvu o vzájomnej obrane s Arménskom, informuje portál... Čítať ďalej
08 | 10 | 2020 | Marek Molnár