Nemecký lekár slovenského pôvodu sa obul do našich "spochybňovačov"
04 | 10 | 2020 I Ivan Brožík

Aj v Passau v Nemecku pozorne odborníci sledujú to, čo sa deje u nás na Slovensku a napísať, že "krútia hlavami",  je naozaj málo. Posúďte sami.


"Píšem zo služby ako lekár. Rúško mám už takmer 24 hodín. Pozrel som si tlačovku ministra zdravotníctva. A čítal som si pod tou tlačovkou asi päť minút tie komentáre. Nemal som to robiť. Mám pocit, že na internet majú prikázané chodiť tie najväčšie teľatá, dementi, vulgárni ľudia. Jedno či mladí, starí, ženy (tie sú niekedy ešte vulgárnejšie ako chlapi), skrátka na zaplakanie." Píše na sociálnej sieti lekár slovenského pôvodu, žijúci a pracujúci v Nemecku.

"A poďme do neho. Čím oplzlejšie a vulgárnejšie, tým lepšie. Spŕška vulgárnosti na Mikasa-tlsté prasa, neustále osočovanie Krajčiho kvôli viere. Ok. Dobre. Ja mám na všetkých, čo píšu tieto ohavnosti, jednu otázku! Čo tým chcete dosiahnuť? Čo? Čo tak držať Ústa. Počúvať. A hlavne sa zamyslieť!" - píše doktor Tomáš Fila.

Desivé výsledky novej štúdie chrípka vs koronavírus: Úmrtnosť na COVID je niekoľkokrát vyššia!
Nemecký virológ Christian Drosten hovoril o novej štúdii o úmrtnosti pacientov s koronavírusom. Pre priebeh ochorenia je podľa neho rozhodujúci najmä vek infikovaných. Čítať ďalej
03 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


"Čo má Krajčiho viera spoločne s tým, o čom ten lekár hovorí? Čo má obezita kolegu Mikasa spoločné s epidemiologickými opatreniami? To sme naozaj už takí hlúpi, bez schopnosti si aspoň na chvíľu vstúpiť do svedomia a jednoducho DRŽAŤ spolu????? Veď ten Krajči je rád, že tam stojí na nohách! To ste si nevšimli?" kladie všetkým svoje otázky autor statusu.

reprofoto citovaného statusu


"Čo tak trochu pochopenia a súdržnosti??!!! Lebo vážení, toto nie je koniec! Toto nie je maximum a vrchol krivky. Tá porastie! Porastie aj počet mŕtvych. A treba za to nájsť vinníka??? Krajčiho? Nie vážení! Vinní ste sami, že veríte idiotom ako Kotleba, Bukovský, Banáš, Fico, ktorí chodili na tlačovky bez rúška. A vy ich napodobňujete! Ja viem ako to vyzeralo v Taliansku. A to čo je teraz na Slovensku, je všade a ešte horšie aj inde!" Emotívne pokračuje doktor Tomáš Fila.

"Tak dúfam, že sa spoločnosť uvedomí a začne robiť to, čo hovorí niekto, kto sa v tom vyzná. Nie Banáš v trenírkach na čerešni, či Kotleba na traktore! Tu nejde o futbal či hokej a ako sme hrali s Fínskom. Tu beží fešáci o niečo úplne iné. Lebo doteraz bolo kopu doslova blbov, ktorým nestačili obrázky z Bergama a jedna truhla vedľa druhej. Spoločnosť tak otupela, že sa pozeráme na Kotlebu na RTVS bez ruska a fandíme mu!!!!! Úplne zvrátené!"

Na COVID-19 už zomrelo takmer trikrát viac Slovákov v porovnaní s úmrtiami na chrípku za posledné roky
- Na COVID-19 už zomrelo takmer trikrát viac Slovákov v porovnaní s úmrtiami na chrípku za posledné roky. Uviedol to portál vZdravotníctve.sk. Podľa údajov Úradu verejného zdravotníctva SR totiž zomrelo v dôsledku chrípky na Slovensku v posledných... Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | SITA


Doktor z Passau ešte stále nekončí: "Keď rozpráva múdry epidemiológ, tak to má 1000 zdieľaní! Kotleba si sadne za Traktor a má ich 30 000! Tam sme dospelí. Banda retardov určuje smer krajiny. Fico dôjde s plexisklom od králikárne na tlačovku (všade je to zakázané, v celej Európe je chránenie plexi-štítom v rozpore s epidemiologickými nariadeniami), A nikto mu to nepovie! Nikto! Nikto nemá tie gule povedať tej arogatnej hranatej hlave, že to nesmie! Žasnem."

"Neviem kam sa chce posunúť táto spoločnosť, fakt neviem." Píše autor statusu a pokračuje: "Ak ani teraz neviete zapnúť ten jeden neurón, čo Vám drží uši dokopy, tak neviem kedy. Spoločnosť by sa mala zamyslieť nad tým, čo chce. Lebo toto nemá nič spoločné s politikou, ani antipatiiou či sympatiou. Ani ja by som nešiel s Krajčim na pivo, pochybujem že ho pije. Ale je to pre mňa určite kompetentnejší človek v danej situácii, ako Kotleba, Fico , Harabin, či Banáš!"

A ešte jeden postreh - "v Čechách nejaký mudrlant povedal, že je proti noseniu rúšok v škole. Dnes je tá škola zavretá s 48 -mimi pozitívnymi deckami. Fakt neviem akoby som to vysvetlil priemernému voličovi Kotlebu či fanúšikovi boľševika Banáša. Ak niekto neverí profesorovi epidemiológie a verí Harabinovi, to je to isté, ako keby chcel, aby mu gynekologickú operáciu urobil neurológ, a nový bedrový kĺb operoval brusič. Aj ja som bol chorý na Covid- opakujem chorý, nie pozitívny. Nakazil má pacient. A som znovu v práci, služby, sobota, nedeľa."

COVID-19 má aj známy herec Milan Kňažko! S koronou leží v nemocnici
Milan Kňažko leží hospitalizovaný s koronavírusom: „Covid neprajem ani tým, ktorí o ňom šíria bludy,“ píše na svojej sociálnej sieti o čom informoval aj webový portál style.hnonline.sk. Čítať ďalej
30 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Doktor Tomáš Fila končí svoj status na sociálnej sieti týmito slovami: "Je to moja robota a mám ju rád. Ale čítať toto nemienim. Uráža má to ako človeka, ako otca, ako lekára. Morálne hnidy ako Fico, Banáš, Kotleba, Harabin, či všeliečic Bukovský! Títo parchanti by si mali uvedomiť čo vlastne robia!"

Covid-19: Naozaj nás dusia rúška? Veľký test odhalil pravdu!
Nárast ľudí infikovaným novým koronavírusom u nás v poslednom čase rapídne narastá. Jednou z hlavných zábran voči jeho šíreniu sú rúška. Škodí alebo neškodí nám ich nosenie? Čítať ďalej
30 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.