Veštkyňa prezradila, kedy sa situácia zlepší a čo má robiť Matovič, Čaputová i Kollár
03 | 10 | 2020 I Natália Sollárová

Veštkyňa Daniela Paculíková predpovedala pre portál Plus JEDEN DEŇ, čo nás počas druhej vlny epidémie nového koronavírusu ešte čaká a kedy sa vrátime k normálu. Svoje predpovede pripravila aj pre prezidentku Zuzanu Čaputovú, premiéra Igora Matoviča i predsedu parlamentu Borisa Kollára. Jej slová môžu prekvapiť.


Naši najvyšší predstavitelia podľa veštkyne nie sú obklopení zdatnými ľuďmi. „Matovič, Čaputová a najmä Kollár si musia uvedomiť vysokú funkciu a usporiadať si svoj súkromný život. Inak nemôžu očakávať rešpekt. Dôležité je vedieť priznať si chybu,“ hovorí o prioritách, ktorým by mali venovať pozornosť Paculíková.
Predpoveď pre prezidentku

Okrem pochopiteľného pracovného vyťaženia veštkyňa prezidentke prorokuje možné zdravotné problémy. „Pani Čaputová má náročný rok a čaká ju množstvo práce, výsledky ktorej nebudú až také zjavné. Nevyhne sa stresu a z neho plynúcim možným zdravotným problémom. Musí si nájsť dostatok času na odpočinok,“ tvrdí Paculíková.

Pozor, núdzový stav vám môže skomplikovať život. Ak vám uložia pracovnú povinnosť, musíte pracovať!
Vláda Igora Matoviča vyhlásila od dnešného dňa núdzový stav. Ľudia by ale mali vedieť, že počas neho im môže byť uložená pracovná povinnosť. Kto neposlúchne, dostane pokutu. Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Predpoveď pre premiéra

Matovič podľa veštkyne nepatrí medzi prirodzených lídrov, úplne však nad ním palicu neláme. „Premiér určite nie je vodcovský typ, ale isté šance v dátume narodenia má, nie sám, ale v spolupráci s odborníkmi. Ak bude príliš direktívny, príde aj o ne,“ upozorňuje.
Predpoveď pre šéfa parlamentu

„Kollár by mal byť v profesionálnom i súkromnom živote veľmi opatrný. Tak, ako môže veľa dosiahnuť, rovnako môže o všetko aj prísť,“ hovorí na margo predsedu parlamentu.
Predpoveď pre Slovensko

Ako ďalej uviedla Paculíková pre portál Plus JEDEN DEŇ, problém v boji s koronavírusom vidí v rezorte zdravotníctva. „Koronu Matovičova vláda absolútne nezvláda najmä pre nekompetentného ministra zdravotníctva, ktorý problém rieši srdcom či duchom, a nie rozumom. Je pod zlým vplyvom laikov, nemá vlastný názor, robí neprofesionálne rozhodnutia len preto, že si dá kadečo nakukať,“ hodnotí počínanie Mareka Krajčího.

Najlepšia rada lekára, akú môžeme počuť: leňošte a budete zdraví!
Uznávaný nemecký profesor búra všetky teórie. Zabudnite na ranný beh a radšej zostaňte o niečo dlhšie v posteli. Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Ivan Brožík


Podľa veštkyne nás bude koronavírus zaťažovať ešte minimálne mesiac a úľavu by sme mohli pocítiť v decembri. Dovtedy sa vírus bude ešte šíriť rýchlym tempom. Prelomovým dátumom by mal byť deň zimného slnovratu. A čo nás čaká ďalej? „Január 2021 je časovým obdobím, kedy sa život okolo nás začne zmierňovať novým lúčom nádeje. Medicína bude mať konečne riešenie a dlhá bitka pri výrobe účinnej vakcíny na boj proti COVID-19 bude plodná. Miera zotavenia sa následne výrazne zlepší,“ načrtáva možnú budúcnosť Paculíková.

Kedy by sme sa podľa nej mohli vrátiť k normálnemu životu? „Hoci sa očakáva, že klesajúci vplyv vírusu sa prejaví v priebehu prvého polroka 2021, bude na opätovné nastolenie normálu významný mesiac august 2021,“ dodáva optimisticky veštkyňa.

Vláda vyhlásením núdzového stavu neobmedzila ľudské práva a slobody, tvrdí Šeliga
Vláda vyhlásila núdzový stav bez toho, aby obmedzila základné ľudské práva a slobody. Uviedol to podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí) s tým, že vláda len umožnila hospodársku mobilizáciu a nelimituje právo zhromažďovať sa. Reagoval tak na... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | TASR