Smutné detaily o stave Michaela Schumachera: Komunikuje len pohľadom, hovoriť nedokáže
02 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Michael Schumacher (51) bol nehodou na lyžiach pripútaný na lôžko, z ktorého už dlhé roky nevstal. Informácie o jeho zdravotnom stave sa na povrch dostávajú len minimálne. Elisabetta Gregoraci (40), exmanželka Michaelovho niekdajšieho šéfa Flavia Briatoreho, však teraz prehovorila, píše portál eXtra.


Po tragickej nehode na lyžiach bol Michael Schumacher pripútaný na lôžko a jeho rodina odmieta zdravotný stav bývalého pilota F1 komentovať. Okrem najbližších príbuzných k nemu majú prístup iba tri osoby a tie majú až na výnimky prísny zákaz o pretekárovej aktuálnej kondícii hovoriť.

Nepotvrdenou informáciou zostáva, že je Schumacher úplne paralyzovaný a nemôže pohnúť ani prstom. Pusu na špacír si o jeho stave pustila žena menom Elisabetta Gregoraci, ktorá má správy o Schumacherovom stave od svojho bývalého manžela Flavia Briatoreho. Ten bol nejaký čas Michaelovým šéfom.

Schumacher sa má objaviť na verejnosti! Vyzerá vraj už však celkom inak, tvrdí Jean Todt
Podľa Schumacherových lekárov existuje šanca, že sa 51-ročný Michael už čoskoro objaví na verejnosti. Fanúšikovia ale musia byť pripravení na fakt, že už pôjde o iného človeka. Môže za to zranenie a dlhodobý pobyt na lôžku, informuje portál... Čítať ďalej
15 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Elisabetta sa o Schumacherovi rozhovorila v talianskej verzii reality show Big Brother. „Nehovorí. Komunikuje len očami, pohľadom,“ prezradila. „Celá rodina sa presťahovala do Španielska a jeho žena v dome zriadila nemocnicu,“ doplnila modelka.

Náklady na starostlivosť o nemohúceho Michaela Schumachera sú veľmi vysoké. A to už len preto, že sa o neho zdravotné sestry starajú u neho doma. Týždenné výdavky siahajú až k sume 130 000 eur a austrálske médiá priniesli informáciu, že rodine dochádzajú financie na ich pokrývanie.

Nová partnerka presvedčila Jágra k behu. Hokejová legenda teraz cíti „ohromnú bolesť“
Už ako dieťa hral hokej. Dnes už sa Jaromír Jágr (48) ale nepohybuje výhradne na ľadovej ploche, ale objavuje i nové športy, píše portál Super. Čítať ďalej
30 | 09 | 2020 | Timotej Dudka