Mesiac útrap Zuzany Belohorcovej je na konci: Šťastné stretnutie so strateným členom rodiny!
02 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Pôvabná modelka a niekdajšia moderátorka šteklivých relácií Zuzana Belohorcová (44) si môže konečne vydýchnuť. Jedna z jej mačičiek, ktorá uviazla vo Frankfurte, sa konečne stretla so svojou milujúcou rodinou v Marbelle, píše portál Blesk.


Vnadná blondínka Zuzana Belohorcová sa po rokoch strávených „za veľkou mlákou“ aj so svojimi dvoma potomkami, dcérkou Salmou (10) a synom Neviom (6), presťahovala do španielskeho mestečka Marbella. Jej manžel Vlastimil Hájek (45) zatiaľ zostal z praktických dôvodov na Floride, aby mohol zorganizovať predaj ich nehnuteľností, ktoré v USA slávni manželia prenajímali.

Na Pyrenejský polostrov s nimi docestovala aj mačička Dolce. Druhý domáci maznáčik, kocúrik Gucci, rovnako ako Dolce zachránený z ulice, putoval po vlastnej osi - pilot nechcel dve mačky na palube a Gucci navyše nespĺňal váhový limit.



Hoci mal špeciálnu asistenciu, čo Belohorcová v čase pred odletom považovala za úplnú zbytočnosť, keďže bola presvedčená, že je to len rafinovaný spôsob, ako vytiahnuť z klienta viac peňazí, ukázalo sa, že bez nej by úbohá mačka zostala niekde na pol ceste bez pomoci a bez možnosti návratu.

Štvornohý kamarát jej detí tak zostal v akomsi pet centre vo Frankfurte, než sa všetko riadne vyriešilo. „Byrokracia v tomto prípade zvíťazila nad ľudským rozumom a s živým tvorom sa zaobchádza ako so strateným kufrom,“ napísala na Instagrame zúfalá Zuzka.

Obavy o jedného člena rodiny sú však už dnes minulosťou. „Po desiatich dňoch nekonečnej prepravy z rodného Miami do Marbelly je náš Miamičan konečne doma,“ raduje sa teraz na sociálnej sieti Belohorcová, a svoje nadšené slová doplnila fotkami aj videami, z ktorých je vidieť, že sa Gucci z drastického zážitku už nepochybne oklepal.

Andrea Verešová si privyrobila v televízii: Tisícky eur za pár hodín!
Zlatá maska ​​si moc fanúšikov nezískala, pritom sa v relácii objavuje rad známych tvárí. Šancu v nej účinkovať dostala aj Andrea Verešová. Do médií v týchto dňoch unikla informácia, o koľko peňazí si údajne prilepšila, informuje portál... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Timotej Dudka