Krásne telo ukrýva pod talárom. Sexi sudkyni však za odhaľovanie na internete hrozí vyhadzov
02 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Okrem toho, že sudkyňa bez hanby ukazuje svoje vyšportované telo na sociálnych sieťach, občas pri svojich rozsudkoch ale nechávala prehovoriť svoju prchkú povahu!, píše Blesk.


S nekonvenčnou, zato veľmi pohľadnou sudkyňou Vivian Polaniaovou vedú disciplinárne konanie, ona si ale stojí na svojom. „Som aká som a meniť sa nebudem!“ vraví  krásna Vivian. Jej kolegovia v talári jej to ale veľmi „nežerú“.

Krásna sudkyňa s telom bohyne žije v severokolumbijskom meste Cucuta. Hoci je sudkyňou, ktorá rieši najmä kriminálne prípady, má desiatky tisíc fanúšikov. Teraz sa ale aj ona dostala na pretras pre svoje „prečiny“. Jej kolegom sa nepáči, akým spôsobom sa prezentuje na sociálnych sieťach a podľa portálu blesk.cz ju riešia v nebývalom disciplinárnom konaní.
Skutočne „všestranná“ sudkyňa

Vivian jej 90 500 fanúšikov doslova zbožňuje. Sudkyňa mestského súdu rada cvičí a veľmi rada sa fotí. Má však aj svoju obľúbenú odevnú značku, ktorej kúsky sa na fotkách často objavujú spolu s ňou. V rozhovore pre miestny denník La Opinion prezradila, že sa jej manažéri z firmy ozvali a ponúkli jej zľavu na oblečenie. Článok niesol titulok „Všestranná sudkyňa“.

Kočnerov trezor - pas z Guiney, plaketa SIS a iné zaujímavosti
Kočnerov trezor je niečo ako malá slovenská Pandorina skrinka. Stále sa dostávajú na povrch nové informácie, čo všetko sa v ňom našlo. Aktuálne sa dostalo na verejnosť, že sa tam nachádzal aj diplomatický pas honorárneho konzula Guinejskej... Čítať ďalej
03 | 04 | 2019 | redakcia


Podľa miestneho denníka El Espectador disciplinárnej komisie uviedla, že sudkyňa mohla porušiť jedno z hlavných pravidiel, ktorými sa má úctyhodný sudca riadiť. Nariadenie hovorí, „že sudca sa nebude venovať činnostiam, ktoré by mohli mať vplyv na dôveru verejnosti v jeho výkon pri riešení prípadov, ani svojim správanie nebude ohrozovať dôstojnosť svoje služby občanom.“
Fanúšikov sa vzdať nechce

Úrady síce neuviedli, ktoré činnosti alebo správania sudkyne sú konkrétne v hľadáčiku vyšetrovateľov, isté ale je, že tŕňom v oku disciplinárnej komisii je najmä Vivianine občas frivolné správanie, jej príliš odhalené fotky a navyše k tomu ešte možné „reklamné“ aktivity. Fanúšikom sú ale takáto „podružnosť“, zdá sa, celkom pozdáva, Viviane držia palce a tvrdia, že si môže vo svojom voľnom čase robiť, čo sa jej zapáči.

Vivian sa skrátka nechce svojich internetových fanúšikov ani za nič vzdať. Dokonale cnostnou sudkyňou už zrejme nikdy nebude, no možno sa naplno pustí do kolotoča „influencerstva“. Ako píše v závere český Blesk, záleží na nej a tiež na výsledkoch disciplinárneho konania, ktoré je teraz už v plnom prúde!
Zastrašiť sa rozhodne nenechá

Ona sama na svojom správaní nič zlé nevidí a označuje sa za silnú ženu, ktorá sa nenechá zastrašiť. Na svojom profile sa obhajuje napríklad týmito slovami: „Budú ti hovoriť, že máš skazenú povahu, ale ty vieš, že to je preto, že si nenecháš vyhrážať sa. Budú ťa volať problematickou, ale ty vieš, že v skutočnosti máš len vlastnú hlavu. Budú tvrdiť, že si povýšenecká, ale ty vieš, že je reč o dôstojnosti. Budeš podľa nich neznesiteľná, a ty si pritom len autentická. Budú tí nadávať do egoistov, ale ty vieš, že si skrátka vážiš samú seba. Budú ťa obviňovať zo samoľúbosti, ale ty vieš len to, že sa máš rada. Budú tvrdiť, že ľudí privádzaš do úzkych, ale ty vieš, že je to od teba obyčajná nerozumná úprimnosť.“

Manželstvo medzi kulturistom a sexuálnou "pannou" sa oneskorí kvôli Covid-19 (VIDEO+FOTO)
Kazašský kulturista Jurij Toločko odhalil, že svoj plánovaný svadobný obrad so sexuálnou bábikou Margo musí oneskoriť kvôli koronavírusu. Áno, čítate správne. Chce si zobrať nafukovaciu "Anču". Informuje portál RT. Čítať ďalej
11 | 06 | 2020 | Marek Molnár