Pri rannej nehode kamióna a osobného auta sa zranili dvaja ľudia
29 | 09 | 2020 I SITA

Pri rannej nehode kamióna s osobným autom pri Kysuckom Novom Meste sa zranili dvaja ľudia. Informoval o tom Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline.


Pri dopravnej nehode, ktorá bola ohlásená krátko pred 5:30, zasahovali hasiči z Hasičskej stanice v Kysuckom Novom Meste a zo Záchrannej brigády v Žiline.

"Hasiči vyslobodili zranené osoby z osobného motorového vozidla, poskytli im predlekársku prvú pomoc a pomohli naložiť do vozidiel záchrannej zdravotnej služby. Vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru, únik nafty z nákladného vozidla zastavili a zlikvidovali uniknutú naftu z vozovky pomocou sorbentu," uviedol Kypus.

O udalosti hasiči informovali Inšpekciu životného prostredia a Národnú diaľničnú spoločnosť. "Počas odstraňovania následkov dopravnej nehody bola cesta uzatvorená. Po odtiahnutí havarovaných vozidiel odťahovou službou bola obnovená premávka na štátnej ceste," dodal Kypus.

SIS odtajnila svoju správu. Kočner a Trnka boli napojení na zločinecké skupiny
Na povrch vyplávali (ne)očakávané informácie. Slovenská informačná služba zaznamenala minulý rok viaceré prípady korupcie v policajnom zbore a na prokuratúre. Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.