Šokujúce skúsenosti mamičiek z personálu detského oddelenia nitrianskej nemocnice. Zhodujú sa: „Toto už nikdy viac!“
28 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.
Minister zdravotníctva po voľbách síce sľuboval zlepšenie práce a komfortu v  nemocniciach, ba vymenil aj vedenia vo väčšine z nich, na detské oddelenie nitrianskej Fakultnej nemocnice sa však i naďalej sypú sťažnosti od rodičov doslova z každej strany.

Na personál detského oddelenia nitrianskej nemocnice sa rodičia sťažujú už dlhší čas, no situácia sa tam, podľa vyjadrení viacerých mamičiek, takmer vôbec nemení. Najviac sťažností sa v komentároch na facebooku objavuje najmä na lekárku Silviu L., ktorá tam ešte vlani robila primárku, no po nepochopiteľnej a zbytočnej smrti malého Sebastiánka (†3) ju z tejto funkcie vedenie odvolalo.

Smutný príbeh nebohého Mareka. Môže za jeho smrť zlá zdravotná starostlivosť alebo COVID-19?
Po Marekovi ostal iba žiaľ a veľký smútok. Presne tak sa cíti Mária, ktorej v apríli tohto roka zomrel jej milovaný manžel. Ona však tvrdí, že to bolo pre pochybenia zdravotníkov. Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Nahnevaná babka na primárku

Kaja Očkovská (vľavo) spolu s dcérou Dominikou nedokážu personálu detského oddelenia nitrianskej nemocnice odpustiť zbytočnú a nepochopiteľnú smrť malého Sebastiánka (†3).


„Ona na detskom oddelení nemá z viacerých dôvodov čo robiť. Okrem toho, že je spoluobvinená zo zavinenia smrti nášho Sebinka, sa spolupodieľala aj na vypracovaní zmanipulovaného znaleckého posudku v súvislosti s príčinou jeho úmrtia, čo vyšetruje i polícia,“ povedala smutne babka nebohého chlapčeka Kaja Očkovská, ktorej vnúčik zomrel v nemocnici nielen pre vypnuté prístroje, ktoré ho mali monitorovať, ale i pre pochybenia zdravotníckeho personálu, čo potvrdili aj zistenia Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Podobné nepríjemné, ba doslova šokujúce, zážitky s detským oddelením majú však i ďalšie mamičky, ktoré sa o ne podelili na sociálnej sieti.

Malého Deanka ničí záhadná choroba. Naši lekári sú zatiaľ voči nej bezradní
Iba 11-mesačný chlapček má dva vývody a kŕče, lenže s jeho diagnózou si nevedia dať rady ani lekári! V nemocnici strávil takmer celý svoj krátky život. Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Zlé skúsenosti mamičiek

Zuzanin príspevok na sociálnej sieti opisuje, čím si prešla ona i jej synček na detskom oddelení nitrianskej nemocnice.


„Malý mal presne mesiac a nadelili mu len nejaké kvapky. A na prístroj, čo stále pípal, na ten nezabudnem nikdy. Sestrička prišla, vôbec sa neponáhľala, pričom som vôbec nevedela, či môj synček vlastne dýcha, a ona povie, že prístroje sú pokazené. Vôbec nerozumiem, načo teda používajú pokazené prístroje a načo si platíme zdravotníctvo, keď je všetko v takomto hroznom stave. Človek aby sa strachoval ísť do nemocnice kde mu majú pomôcť a nie uškodiť,“ opísala na sociálnej sieti sklamaná Zuzana.

Svoju zlú skúsenosť s personálom detského oddelenia v nitrianskej nemocnici zverejnila i ďalšia sťažujúci sa mamička. „Pre mňa bol pobyt tam jeden otrasný zážitok. Meno si už nespomeniem, no taká mladá vymaľovaná a vyvoňaná doktorka mi robila scénu a prednášky o tom, ako som neschopná utíšiť si dieťa a udržať ho na mieste (dcéra mala vtedy niečo málo cez rok, pekne vedela chodiť, a proste neobsedela v tomu veku vôbec). Sestričky bez záujmu, nikto mi s ničím nepomohol, nemala som kedy ísť na WC, zostala som tam bez jedla. Na izbe s nami bol aj pol ročný chlapček bez mamy a všetci ho mali na háku. Sestričky ešte okrikovali praktikantky za to, že chceli malého popestovať. Otras. Verím, že nikdy viac,“ napísala na facebooku.

Hrôza: Len dvojročný chlapec bojuje o život po tom ako mu dvaja psi dohrýzli genitálie!
Iba dvojročný chlapec bojuje o život po tom, čo mu psy odtrhli genitálie, zatiaľ čo rodičia oslavovali jeho narodeniny na východe Ukrajiny, o hroznej udalosti informuje na svojom webe britský denník Daily Mail. Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Liek synovi naordinovala sama

Nataša zažila s doktorkou Silviou L. doslova neuveriteľný príbeh.


Svoj „nezabudnuteľný“ zážitok s bývalou primárkou, doktorkou Silviou L. má i ďalšia z mamičiek. „Táto pani lekárka je naozaj hviezda, ktorá môjho syna liečila osem dní. Dávkovala mu lieky, ktoré hneď aj vyvrátil. Keď už bol na pokraji života, zobudila som ju v nočnej službe zo sna a vynadala jej do zmaľovaných vajíčok a podobne. Zo zúfalstva som sama naordinovala synovi liečbu. Ona ma iba donútila podpísať, že som zodpovedná za liečbu vlastného dieťaťa. Lenže tá liečba mu zabrala!!! A to už pani doktorka L. nakázala urobiť synovi lumbálku, ktorú aj absolvoval, no diagnóza žiadna a syn zvracal a zvracal.

Tak som sa nahnevala a doslova jej prikázala nasadiť mu obyčajný Torekan, na čo mi vynadala, že či mám adekvátne vzdelanie. Moja odpoveď bola, že nie, ale taká hlupaňa, ako ste vy, som ešte nebola a na moju vlastnú zodpovednosť nasaďte synovi Torekan teraz a hneď. A čuduj sa svete, po nasadení tohto lieku sme na druhý deň išli domov v plnom zdraví,“ opísala na sociálnej sieti Nataša B. priam neuveriteľnú príhodu s exprimárkou.

 

https://www.hlavnydennik.sk/2020/09/19/hroza-krasna-barborka-%e2%80%a0-24-zomrela-po-banalnej-operacii-pitva-odhalila-krutu-pravdu/
Dieťatku predpovedala smrť

Janka z Topoľčian prežila na detskom oddelení v Nitre príbeh, na ktorý nezabudne do konca svojho života.


Zlých skúseností s doktorkou Silviou L. opísaných na sociálnej sieti je veľa. Na tú, ktorú prežila Janka Ch. z Topoľčian ale nezabudne do konca života. „S pani primárkou sme mali do činenia aj my. Syn sa predčasne narodil a ona manželovi povedala, že to decko je nič a rána sa nedožije. Neukázala mu ho, len ho vzala do NR. Lenže to NIČ má 8 rokov. Vďaka lekárom, ktorí svoju prácu berú aj ako poslanie,“ opísala na verejnej sieti svoj zážitok pohoršená Janka. Patrícia Š. to, čo zažila so spomínanou lekárkou zhrnula do jednej, zato veľavravnej vety: „Najhoršia hnusoba na svete.“

 

HRÔZA: Gynekológ z Piešťan mal údajne zneužívať dievčatá aj chlapcov
Polícia už voči lekárovi už vzniesla obvinenie. Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Peter Haluza

Primárka kritiku odmieta

Exprimárka detského oddelenia Silvia L., ktorá na ňom teraz slúži ako lekárka, je cieľom sťažností mnohých mamičiek. Ona ale pochybenia odmieta.


Prirodzene, o názor na sťažnosti mamičiek sme požiadali i samotnú lekárku. „Nie som si vedomá skutočnosti, že by som zle pristupovala k svojím malým pacientom, alebo ich rodičom, a preto považujem sťažnosti niektorých mamičiek za účelové. Ak by mali akýkoľvek problém môžu ísť do inej nemocnice, či už v Leviciach, alebo Nových Zámkoch. S rodičmi, ktorí k nám prichádzajú mám dobré vzťahy a radi sem prichádzajú so všetkými problémami, pretože ich deti sú vždy riadne vyšetrené,“ reagovala S. Labovská na vyjadrenia niektorých žien na sociálnej sieti s dodatkom, že mnohí rodičia zneužívajú zdravotnícky systém a ak im nie je vyhovené radi, no zbytočne útočia. „Vedenie Fakultnej nemocnice v Nitre neeviduje žiadne oficiálne sťažnosti týkajúce sa správania lekárky Silvie L.,“ reagovalo na sťažnosti mamičiek vedenie nemocnice.

 

Šialený čin: Otec piatich dievčatiek rozpáral manželke brucho aby zistil, či čaká chlapca!
Skutok ako zo zlého hororu spáchal uplynulý víkend muž, médiám známy len pod menom Pannalal. Otec piatich dievčatiek rozrezal manželke (35) brucho iba pre to, že chcel túžobne zistiť, či jeho šieste dieťa bude konečne chlapec! Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.