Gottová Lucie už stojí pred súdom! Čo sa bude diať?
26 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Už ide skutočne do tuhého! Dcéra Karla Gotta (†80) Lucie Kovaříková (33) a jej už len oficiálne stále manžel Jan Kovařík (40) urobili po podaní žiadosti o rozvod ďalší dôležitý krok. Majú za sebou prvé rozvodové konanie, informuje portál Aha!


Aj keď sa manželia už na jar dohodli na všetkom vrátane starostlivosti o synov Vojtu (10) a Honzíka (8), musia do súdnej siene vstúpiť ešte prinajmenšom raz. Vzhľadom k malým deťom dostali nevyžiadanú šancu.

Obaja už sú ale zamilovaní do iných partnerov. Lucie už na jar stretla na internete Lukáša (27) a opustila kvôli tomu po 12 rokoch muža Honzu. „S Lukášom to myslím vážne,“ prezradila v júli.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/02/karel-gott-%e2%80%a080-na-platne-richard-krajco-nieco-prezradil-a-poslal-odkaz-aj-ivane/

Ale aj Jan už má opäť šťastné oči. Na sociálnej sieti je uvedený ako „zadaný“. Priateľka Eva mu zmenila život späť k lepšiemu. „Už som ju predstavil chlapcom,“ prezradil Jan veselo.

„Cez prázdniny sme spoločne cestovali po Česku, bolo to fajn,“ dodal. Na zimu plánuje s novou láskou ešte výlet za exotikou a teplom, ale ten mu teraz koronavírus každým dňom viac a viac vzďaľuje. „Tak snáď budúci rok,“ verí v lepšie Kovařík.

Rozvod iniciovala Lucie. Zamilovala sa do Lukáša, s ktorým si najprv písala. Gottov zať, ktorý si Lucku vzal v roku 2008, je so všetkým zmierený. „Naše manželstvo sme ukončili dohodou. Dohodli sme sa na všetkom, čo sa týka výchovy detí a starostlivosť o ne,“ povedal Jan.

Rytmus a Jasmina ukázali rodinnú idylku: Rapper si nepraje jednu vec!
Rytmus je otcom niečo cez rok. S touto rolou sa evidentne rýchlo zžil a tiež si ujasnil priority. Vzhľadom k svojim životným skúsenostiam má úplne jasno o tom, ako chce syna vychovávať, píše portál Stars24. Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Timotej Dudka