Stretnutie Bugára s Kočner na Maldivách bolo! Prekvapili však novinky o tomto „náhodnom“ stretnutí
25 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Béla Bugár sa už z politiky stiahol, k čomu dopomohol aj neúspech jeho strany Most-Híd vo februárových parlamentných voľbách, napriek tomu po ňom zostal jeden otáznik. Stretol sa či nestretol na dovolenke na Maldivách s Marianom Kočnerom? Viac svetla k tejto téme priniesol portál mimoriadnespravy.sk.


Po zadržaní Mariana Kočnera z objednávky vraždy Jána Kuciaka, pri ktorej zomrela aj jeho snúbenica Martina Kušnírová, sa vyplavili na povrch mnohé veci, ktoré boli spájané s touto „toxickou“ osobou. Jednou z nich bola i jeho dovolenka na Maldivách, kde sa mal stretnúť s už spomínaným Bélom Bugárom.
Náhoda a zahmlievanie

Stretnutie Kočnera s Bugárom, ktorý to však od začiatku popieral, sa prevalilo ešte v roku 2018. V marci toho roka sa totiž na jednom mieste a v ten istý čas obaja stretli na Maldivách počas dovolenky. „Videli sme sa aj s ďalšími ľuďmi zo Slovenska, napríklad s exmanželkou pána Drobu. Náhoda je blbec,“ snažil sa predseda Mosu-Híd Béla Bugár zahmlievať toto stretnutie.

Podobne ho i Kočner najskôr a zľahčoval. „Jedine podľa svedkov jehovových,“ odpovedal na otázku Kočner. Najnovšie však portál mimoriadnespravy.sk pozná prekvapivé novinky o tomto stretnutí, ktoré údajne vôbec nemalo byť náhodné.
„Informátor“ Czucz

Marian Kočner mal na stretnutí byť aj v spoločnosti oligarchu Štefana Czucza. Práve cez neho sa mal usilovať o stretnutie s Bugárom, keďže Czucz sa často označuje za sponzora Mosta-Híd.

O kom chcela a nemohla rozprávať Jankovská?
“Jankovská chcela prehovoriť o oligarchovi. Narazila.” píše sa v komentári Daga Daniša. A spomínajú sa aj iniciály “exministra”. Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Ivan Brožík


Kočner chcel podľa portálu napríklad 8. marca 2018 zistiť aj číslo vily, v ktorej Bugár býva, ba zisťoval si aj informácie o jeho pobyte na Maldivách. „Kde si ? Niečo by som Ti prišiel povedať,“ pýtal sa v komunikácii cez aplikáciu Whatsapp Kočner Czucza. Ten neodpovedal, tak sa ho Kočner spýtal ešte raz kde je. „Vila 146,“ odpovedal mu odrazu Czucz.

Kočner sa následne začal ešte viac zaujímať aj o osobu „B“. Kontext správ naznačuje, že by malo ísť práve o bývalého šéfa Most-Híd. „Kedy odlieta B?“ zisťoval ďalej Kočner.
Potrebná bola zhoda

Na druhý deň si mali Kočner s Czuczom dohadovať stretnutie. „Tak ideš na kafe?“ „Za 10 min.“ „Vila 146.“ Konverzácia sa následne dotýkala súdržnosti vládnej koalície, ktorej velenie v tom čase ešte stále nemal v rukách Peter Pellegrini. Kočner bol rád, že koalícia Most-Híd, Smer a SNS drží. „Jasné že sa teším. Všetci sa tešíme. Béla je KRÁL,“ píše Kočner v ďalej správe.

Matovič musí zaplatiť pokutu za porušenie zákona! Jej výška sa ale tají
Padni komu padni!? Pokuta neobišla ani nášho premiéra, ktorý sa pred pár mesiacmi verejne priznal, že porušuje zákon, pretože aj s rodinou býva v neskolaudovanom dome. O pokute za to píše portál čas.sk. Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Po tom, ako sa prevalilo ich stretnutie na Maldivách si mal Kočner dokonca zosúlaďovať odpovede, aby boli rovnaké s Bugárovými, keďže médiá sa tejto téme v marci 2018 intenzívne venovali. „Zisti mi, či to Béla priznal. Potrebujem vedieť čo im presne povedal. Nech sa zhodneme,“ píše Czuczovi Kočner. „OK Idem zistiť,“ odpísal mu Czucz.
Vykrúcal sa ako had

Médiám následne na to Kočner poskytol už známe stanovisko. „Nestretol som sa s pánom Bugárom, pretože výraz stretnúť sa (s niekým) u mňa znamená mať s ním dohodnuté stretnutie. Iný je výraz stretnúť niekoho, tzn. náhodne na niekoho natrafiť. Takže, keďže Vaša otázka bola, či som sa s pánom Bugárom stretol, tak odpovedám nie. Pokiaľ by ste sa chceli doplňujúco opýtať či som pána Bugára stretol, tak moja odpoveď je áno, pána Bugára som zahliadol v reštaurácii, pozdravil som ho (ako prvý, keďže som mladší), a on ma odzdravil. Žiaden iný kontakt medzi nami neprebehol,“ vyhlásil vtedy Kočner.

„Som sa z toho pekne vykrútil,“ pochválil sa Czuczovi následne Kočner. „Však si neklamal,“ dodal Czucz, píše v závere portál mimoriadnespravy.sk.

Kočner potápa ďalšieho advokáta. NAKA obvinila Matúša Boľoša za pochybný biznis
Policajti z Národnej kriminálnej agentúry obvinili podľa webového portálu aktuality.sk advokáta Matúša Boľoša, s ktorým si mal Marian Kočner písať cez aplikáciu Threema. Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.