Neuveriteľný príbeh: „Zoznámila“ ich karanténa, teraz chystajú svadbu!
24 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.
Koronavírusoví „Romeo a Júlia“ sa zoznámili v karanténe na balkónoch, teraz sa budú brať. O krásnom príbehu talianskeho páru informuje aj český Blesk.

Viaceré štáty vo svete si kvôli koronavírusu prešli doslova peklom a Taliansko nebolo výnimkou. Aj tamojší obyvatelia strávili dlhé týždne v karanténe, počas ktorej skoro ani nesmeli vychádzať z domov a bytov. Vtedy poskytli mnohým z nich útechu a styk s okolím ich balkóny. A práve tam sa zoznámili tiež takmer susedia - Michele D'Alpaos (38) a Paola Agnelliová (40).
Príbeh ako z románu

Dvojica si natoľko padla do oka, že teraz plánujú svadbu. Za svoj vzťah, podľa vlastných slov, vďačia koronavírusu, pretože inak by sa nestretli, uviedol denník Daily Mail, ktorého cituje webový portál blesk.cz. Ich príbeh pripomína scenár z  romantického filmu, lebo D'Alpaos a Agnelliová sa zoznámili počas susedského koncertu práve v čase mohutnej talianskej karantény.

V tlači sa síce o nich píše ako o „koronavírusových“ Rómeovi a Júlii, no ich osud je predsa len o poznanie šťastnejší ako pri spomínaných literárnych postavách z rovnomennej tragédie anglického dramatika Williama Shakespeara, hoci aj vzťah legendárnych Rómea a Júlie začal na balkóne, ale vo Verone, a prešiel si obdobím odlúčenia.

Mrazivé listy z väzenia. Vdove po mŕtvom Petrovi ich píše vrah jej manžela
Pokoj nemá ani po mesiacoch od brutálnej vraždy svojho milovaného manžela. O jatrenie rán sa jej z väzenia stará ten, ktorý ho pripravil o život. Neuveriteľný príbeh vyrozprávala zúfalá žena televízii JOJ. Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Chýba len dátum svadby

D'Alpaos a Agnelliová, presne podľa nariadení, dodržiavali pravidlá sociálneho dištancovania a v čase vrcholiacej epidémie si netrúfli navštíviť sa. Stýkali sa preto naozaj len keď boli na balkóne, lenže tie ich spolu nesusedia, lebo sú na protiľahlých budovách. Právnička Agnelliová prezradila, že si pamätá presný moment, kedy D'Alpaose zbadala.

„Bolo šesť hodín popoludní, schyľovalo sa ku koncertu, ktorý nám mal všetkým zdvihnúť náladu a pozitívne nás nakopnúť do najbližších dní. A teraz? S istotou môžem povedať, že sa budeme brať, zostáva nám len stanoviť dátum,“ pochválila sa šťastná Talianka. „Zvažujeme i to, že obrad aj oslavu by sme mali na strešnej terase budovy, kde mám byt. Dáva to zmysel, lebo predsa len sme sa zoznámili na balkóne,“ vyhlásila Agnelliová.
Lásku si získal gestom

Na spomínanom koncerte hrala jej sestra, huslistka Lisa Agnelliová, a ona jej pomáhala so zvukom. D'Alpaos si ju „vystopoval“ pomocou Instagramu, cez ktorý ju nakoniec aj kontaktoval. Neskôr začali spolu komunikovať cez telefón, prvé rande mali v máji po uvoľnení reštrikcií, keď si vyšli do parku neďaleko bytových komplexov, kde žijú.

Ich príbeh sa stal hitom internetu po tom, čo D'Alpaos vyvesil zo svojho balkóna obrovský banner s nápisom „Paola“, aby vyjadril svoje city pre Agnelliovou, dodáva na záver neuveriteľného príbehu portál bles.cz.

Maroš Kramár ukázal svetu svojho otca: Toto je neuveriteľné!
Maroš Kramár dal zase raz najavo, že aj po rozvode zostáva rodinným typom človeka. Pochopiteľne sa stará aj o najstarších členov rodiny, predovšetkým o svojho otca, ktorého sa rozhodol tiež ukázať fanúšikom, informuje portál... Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Timotej Dudka