Maroš Kramár ukázal svetu svojho otca: Toto je neuveriteľné!
24 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Maroš Kramár dal zase raz najavo, že aj po rozvode zostáva rodinným typom človeka. Pochopiteľne sa stará aj o najstarších členov rodiny, predovšetkým o svojho otca, ktorého sa rozhodol tiež ukázať fanúšikom, informuje portál Stars24.


Maroš Kramár je určite rád, že už utíchla kauza, ktorú spôsobil svojím správaním na televíznej obrazovke. Vo vysielaní sa totiž pred časom objavili zábery, na ktorých maskérke siahal na zadok. Bol z toho prvotriedny škandál!

Všetko sa ale nakoniec celkom rozumne vysvetlilo, a tak sa známy herec môže opäť venovať aj zaslúženejším veciam, ako napríklad rodine. Na Instagramovom profile sa cez víkend pochválil fotografiami z jednej pozostalostiach.



Snímok vznikol pri príležitosti oslavy narodenín jedného z členov rodiny, oslávenec na ňom pochopiteľne nechýba. „Tatino neuveriteľných 92 rokov. Gratulujeme,“ napísal stručne a jasne obľúbený herec.

Kramár má s oteckom Jánom, ktorý bol takisto známym hercom, veľmi dobré vzťahy. Pred časom dokonca spoločne absolvovali operáciu zraku.

Celeste Buckingham čerpá nové sily na Madeire: Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!
Mladá speváčka Celeste Buckingham (25) si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny dôsledku pandémie Covid-19, píše portál Blesk. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire,... Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Timotej Dudka