Lovec UFO tvrdí, že na snímke Google Earth objavil v Oblasti 51 „16-metrového mimozemského robota“
24 | 09 | 2020 I Marek Molnár

Samozvaný odborník na mimozemšťanov sa domnieva, že objavil 16 metrov vysokého mimozemského robota, ktorý sa ukrýva v tajomnej Oblasti 51, informuje portál RT.


Scott C. Waring spozoroval „robota“ pri prezeraní satelitných snímok leteckej základne Spojených štátov amerických v Nevade pomocou aplikácie Google Earth. Waring s orlím zrakom spozoroval záhadný tvar, ktorý sa nachádzal medzi rôznymi budovami v zariadení.

Humanoidné vlastnosti čierneho tvaru viedli samozvaného ufológa k záveru, že našiel dôkaz o robotovi postavenom mimozemšťanmi. Zvláštny vzor je možné vidieť po zadaní presných súradníc (37 ° 13'26.26 "N 115 ° 49'2.37" W) na platforme Google Earth.

Google Earth


"Našiel som 16 metrovú tmavú postavu v oblasti 51 a zdá sa, že je napravo od nej ďalšia, ale kratšia," uviedol Waring na svojom blogu UFO Sightings Daily. "Keď som skontroloval minulé fotografie tohto miesta, všimol som si, že sa postava skutočne posúva. V skutočnosti sa hýbe,“ dodal.

Vášnivý lovec mimozemšťanov špekuluje, že zjavná anomália by mohla byť výsledkom toho, ako si operatívci letectva „hrajú“, alebo dokonca, že americké letectvo experimentuje s 16 metrovými robotmi, ktorí by sa dali použiť na bojové misie.

Aj keď sú to fascinujúce teórie, jasnejším vysvetlením je, že „robot“ je jednoducho budova alebo dokonca iba obyčajný tieň.

Waring priniesol množstvo ďalších „objavov“ pomocou aplikácie Google Earth a mnohých ďalších zdrojov vrátane snímok NASA zachytených na Marse. Napriek jeho fascinujúcim tvrdeniam odborníci tvrdia, že tieto mimozemské „javy“ možno zvyčajne vysvetliť trikom mysle známym ako pareidolia. To je tendencia pre ľudí vidieť rozpoznateľné tvary alebo vzory tam, kde neexistujú.

Pentagon odtajnil tri UFO videá nahrané pilotmi námorníctva Spojených štátov
Pentagon v pondelok odtajnil tri videá, ktoré ukazujú stret pilotov amerického námorníctva s tým, čo vyzerá ako neidentifikovaný lietajúci objekt. Čítať ďalej
28 | 04 | 2020 | Mário Martinka