Zomrel gitarista Tommy DeVito z The Four Seasons: Nahral známu pieseň k hriešnemu tancu
23 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Vo veku 92 rokov zomrel gitarista a zakladajúci člen skupiny The Four Seasons Tommy DeVito. V noci na pondelok podľahol komplikáciám spojeným s nákazou koronavírusu vo svojom dome v Las Vegas. Smutnú správu oznámil hudobníkov dobrý priateľ na sociálnych sieťach, informuje portál Extra.


Tommy DeVito, zakladajúci člen skupiny The Four Seasons, je po smrti. Smutnú správu na sociálnych sieťach zverejnil jeho dobrý priateľ Alfred Nittoli, ktorý ho prišiel v posledných dňoch života podporiť. DeVito podľahol komplikáciám spojeným s nákazou koronavírusu vo svojom dome v Las Vegas.

Skupina The Four Seasons vznikla v roku 1960 a len o dva roky neskôr sa dočkala prvého veľkého hitu s názvom Sherry. Ďalšie piesne, medzi nimi napríklad Can not Take My Eyes off You, sa taktiež tešili obrovskému úspechu. Dnes ľudia poznajú predovšetkým pieseň Big Girls Do not Cry, ktorá zaznela vo filme Hriešny tanec.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=DAgQIb77UhU&feature=emb_logo

Tommymu na sociálnych sieťach vzdali hold aj jeho bývalí kolegovia z kapely Frankie Valli a Bob Gaudio.

„Posielame v týchto ťažkých časoch lásku jeho rodine. Tommy bude chýbať všetkým, ktorí ho mali radi a milovali,“ napísali hudobníkovi priatelia v spoločnom odkaze.

Tommy DeVito a ďalší členovia kapely vystupovali, kým im to zdravie dovoľovalo. V roku 1990 bola skupina uvedená do siene slávy a príbeh jej vzniku a úspechu inšpiroval muzikál Jersey Boys, ktorý sa v Amerike teší veľkej obľube. V roku 2014 potom bol natočený aj rovnomenný film.

Sylvester Stallone v slzách: Zomrela jeho mama! Známa astrologička
Predstaviteľ slávneho Rockyho teraz prežíva smutné chvíle. Jeho matka Jacqueline Stalloneová (†98), ktorá skôr než starú ženu kvôli plastikám pripomínala nepodarenú voskovú figurínu, zomrela, píše portál Blesk. Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Timotej Dudka